Uusimmat aurinkosähkömateriaalit, yritykset, jotka hallitsevat perovskiittiteknologian

Aurinkosähkömoduulit jaetaan pääasiassa kiteisiin piimoduuleihin ja ohutkalvomoduuleihin eri materiaalien mukaan, joista perovskiitti kuuluu kolmannen sukupolven korkean hyötysuhteen ohutkalvokennojen edustajaan, joka on erittäin lupaava seuraavan sukupolven aurinkosähkövoiman tuotantotekniikka.

Verrattuna kookkaisiin ja hauraisiin kiteisiin piimoduuleihin ohutkalvokennot ovat ohuita ja sitkeitä, mikä vähentää huomattavasti rakennusten rakentamisen vaikeutta, ja niiden etuina ovat korkea valosähköinen muuntotehokkuus, alhaiset valmistuskustannukset ja kevyt paino, joita voidaan käyttää aurinkosähköenergian tuotannossa, LEDissä ja muilla aloilla. eikä korvaava suhde.

broken image

Tällä hetkellä on useita yrityksiä, joiden ytimessä on perovskiittiteknologia.

Oxford Photovoltaics (Oxford PV)

Oxford PV valmistaa titaanimalmiaurinkokennoja ja on johtava perovskiittiaurinkoteknologian valmistaja. 23. heinäkuuta 2021 - Oxford PV, johtava perovskiittiaurinkokennojen valmistaja, ilmoittaa valmistuneesta tuotantolaitoksestaan Brandenburg am Hafelissa Saksassa. Laitoksessa on maailman ensimmäinen Oxford PV:n innovatiivisten perovskiittipii-tandem-aurinkokennojen erätuotantolinja, jonka vuotuinen tuotantokapasiteetti on 100 MW.

broken image

Mikrokvantit

Fibrina Photovoltaics sai valmiiksi maailman ensimmäisen 100 MW:n perovskiittivolyymin tuotantolinjan vuoden 2022 alussa ja avasi helmikuussa maailman ensimmäisen perovskiittikonsentroidun aurinkosähkövoimalan, jonka asennetun laitoksen koko on 12 MW. ja teki maailmanennätyksen paneelikappaleiden määrässä seitsemän kertaa.

broken image

GCL

GCL Photovoltaicin tuottama maailman suurin 1mx2m-kalkogenidimoduuli on poistunut tuotantolinjalta, ja maailman ensimmäinen 100MW:n massatuotantolinja, johon on investoitu, on saanut valmiiksi Kunshanissa sijaitsevan laitoksen ja tärkeimpien laitteistojen rakentamisen, jotta se voidaan ottaa massatuotantoon vuonna 2022.

broken image

UtmoLight

UtmoLightin 756 cm²:n suurikokoisten perovskiitti-polttoainemoduulien muuntohyötysuhde on 18,2 %. Teollisen rakenteen osalta 150 MW:n pilottilinjahanke käynnistettiin virallisesti: ensimmäinen GW-mittakaavan tuotantolinja käynnistetään vuonna 2023 ja 10 GW:n kapasiteetti rakennetaan vuonna 2026.

Infi Solar

Infi Solar sai kymmeniä miljoonia RMB:n enkelikierroksen rahoitusta, joka käytetään suurikokoisten perovskiittiaurinkomoduulien pilottilinjan rakentamiseen sekä T&K- ja massatuotantotiimin laajentamiseen. Pilottilinjan rakentamisen odotetaan valmistuvan kolmannella vuosineljänneksellä, ja suurikokoisten moduulien massatuotanto toteutetaan vuonna 2022.

Gret Solar

 

Ltd. aikoo rakentaa 10GW korkean hyötysuhteen aurinkokennojen tuotantokapasiteettia, hanke on jaettu kolmeen vaiheeseen, vaihe I on valmistunut ja otettu käyttöön 3GW korkean hyötysuhteen PERC-kiteisen piikennon hanke; Vaihe II aikoo investoida 5GW 210 yhteensopivan 182 TOPCon-akun älykkään tehtaan rakentamiseen; Vaihe III ehdotti rakentamaan HJT-heterojunktion pinottua perovskiittikennohanketta.

BOAMAX

Baoxin Technology tekee yhteistyötä Soochow'n yliopiston kanssa perovskiittiaurinkokennojen, perovskiitti-pii-pino-aurinkokennojen ja tuotannon kehittämiseksi. Prosessisuunnittelu, teknologiapolun suunnittelu ja tuotantolinjan kokonaisrakentaminen 100 MW:n perovskiittikennoja tai perovskiitti-HJT-laminaattikennoja varten on tarkoitus saada päätökseen seuraavien kahden vuoden aikana, ja GW-mittakaavan vakaa massatuotanto on tarkoitus saada päätökseen seuraavien kolmen vuoden aikana.

broken image

Teollistumisen ja teknologisen kehityksen kiihtyessä perovskiittimoduulien tuotantokustannusten odotetaan tulevaisuudessa alenevan merkittävästi, erityisesti kun perovskiitti yhdistetään HJT-, TOPCon-, IBC- ja muihin kiteisen piikennotekniikoihin, mikä voi nostaa kennon hyötysuhteen yli 30 prosenttiin. Siihen mennessä perovskiittimoduulien kilpailukyky paranee merkittävästi ja markkinaosuus kasvaa. Perovskiittikennoihin on nyt panostettu, mutta vielä on pitkä matka siihen, että niitä voidaan käyttää laajamittaisesti. Kestää vielä jonkin aikaa, ennen kuin voidaan todeta, pystyvätkö perovskiittiaurinkokennot voittamaan tehokkaan kiteisen piin.

Maysun Solar on aurinkosähkömoduulivalmistaja, jolla on 15 vuoden kokemus alalta, ja sillä on toimistoja ja varastoja monissa maissa, ja se on luonut pitkäaikaiset suhteet moniin erinomaisiin asentajiin. Ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi viimeisimmät moduulitarjoukset tai kysyäksesi aurinkosähköön liittyviä kysymyksiä.