Tunnetko tällaiset kelluvat pintavoimalaitokset?

· Tietoja aurinkosähköstä,Alan uutisia

Vesi-PV-voimalalla tarkoitetaan veden päälle, kuten järviin, muodostuneille alueille, kuten tekoaltaisiin, järviin, tekoaltaisiin jne. perustettua PV-voimalaa. On olemassa kaksi pääluokkaa veden PV, veden syvyydessä alle 3 metriä paalutettaville vesivoimalaitoksille. Toista luokkaa käytetään, kun vesi on yli kolme metriä syvää, ja sitä kutsutaan kelluvaksi vesivoimalaitokseksi. Millaisia tällaisia voimaloita on olemassa? Tämä artikkeli johdattaa sinut katsomaan.

broken image

Kelluvan vesivoimalaitoksen komponentit ovat pääasiassa aurinkosähköpaneeleita, uppokoteloita, vaihtosuuntaajia, muuntajia, keruulinjoja ja polyeteenistä valmistettuja kelluvia hyllyalustoja. Se perustuu pääasiassa kelluvan rungon hyllyalustaan, jotta aurinkopaneelit kelluvat vedessä, on pääasiassa neljä eri tyyliä.

1. Kelluva putkityyppinen vesivoimalaitos

Kelluvan putkityyppisen kelluvan veden PV-voimalaitoksen etuna on, että PV-moduulirakenne on kiinteä, se voidaan järjestää parhaan asennuskaltevuuden mukaan, asennuksen tasaisuus on parempi, voimalaitoksen yleinen sähköntuotantokapasiteetti on suurempi; mutta tämän muodon haittapuolena on teräksen ja kelluvan rungon käyttö on suurempi. Yleensä korkeimman tulvatason veden syvyys on yli 5 m ja alin kuiva vedenpinnan taso on yli 1 m ei-vakaa alue vettä, voi rakentaa kelluva vesi aurinkosähkövoimala.

2. Riippumaton kelluva tyyppi

Vesivoimalaitoksen riippumattoman kelluntatyypin rakentamisen edut ovat: kukin kellunta on tasaisen voiman yläpuolella, vikaantumisaste on pienempi, voimalaitoksen käyttöikä on pitkä. Haittapuolena on, että kellukkeen liitos ei riitä vastustamaan tuulen ja eleganssin aiheuttamia vaihteluita, ja kellukesolmuja on vahvistettava teräsrakenteilla.

broken image

3. Standardi kelluketyyppi

Vakiokelluntatyyppiset vesivoimalaitokset rakennetaan yksirivisinä ja kaksirivisinä komponentteina. Niiden yhteisinä etuina ovat hyvä yleinen tasaisuus ja esteettinen ulkonäkö. Yksiriviset moduulit jakavat veden useisiin vyöhykkeisiin, mikä johtaa huonoon veden virtaustehoon. Kaksirivisessä kokoonpanossa on suuri etu- ja takajänneväli, tukirakenteen teräsrakenne rasittuu epätasaisesti, ja tuulen vastus aiheuttaa suuremman vaikutuksen; se johtaa myös huonoon veden virtaustehoon.

4. Kelluva laatikkotyyppinen kelluva vesivoimalaitos

Kelluva laatikkotyyppinen kelluva veden aurinkosähkövoimala kelluvan laatikon ja aurinkosähkökomponenttien avulla. Sen etuna on käyttää vähemmän terästä, kelluvan rungon kokonaispaino on pieni ja helppo asentaa ja ylläpitää; mutta tämän muodon haittapuolena on kelluvan rungon muoto, aurinkokennomoduulin asennuskulma ei yleensä ylitä 20 °, ei voi saavuttaa parasta asennuskulmaa, mikä vaikuttaa voimalan kokonaistuotantokapasiteettiin.

broken image

Kelluvat vesivoimalaitokset syvissä vesissä eli alueilla, joiden vesisyvyys on 3-10 metriä, ovat toistaiseksi esittelyvaiheessa, ja tekniikan kypsyyttä on vielä parannettava. Kyseessä on kuitenkin tärkeä tulevaisuuden kehityssuunta uivalle aurinkosähkölle. Kun tekniikka on kypsää, se murtaa vedenkorkeusrajan syvän veden alueilla, ja kelluvien voimaloiden käyttö lisääntyy tulevaisuudessa huomattavasti.

Vihreää ekologiaa ja ympäristönsuojelua koskevan maailmanlaajuisen aloitteen mukaisesti eri alueet edistävät voimakkaasti erityyppisiä aurinkosähköhankkeita. Me yksittäiset käyttäjät voimme halutessamme asentaa kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmiä katoillemme, parvekkeillemme, puutarhoihimme, autosuojiin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin ja kokea aurinkoenergian tuottamisen edut kotona.

broken image

Maysun Solar on aurinkosähkömoduulien valmistaja, jolla on 15 vuoden asiantuntemus. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotetyylejä ja -malleja, ja tarjoamme räätälöintipalvelua kokojen jne. osalta. Suosittuja tuotteitamme ovat TwiSun-sarja ja Venusun-sarja. Valitse Maysun Solar aurinkopaneelien osalta, meihin kannattaa luottaa!