PV-teollisuuden toimitusketjun hintaraportti 13-19 syyskuuta 2021

· Alan uutisia
broken image

Solar Silicon hinnat

Piimetallien hinnat jatkoivat tällä viikolla nousuaan, ja kaupat tulivat pääasiassa irtotilauksista. Kun tuotantoketjun loppupään kiekkojen tuotantonopeus jatkaa kasvuaan, piituotteiden irtotilausten kysyntä on kasvanut merkittävästi, ja useimmat ensimmäisen tason valtavirtayritykset ovat jo tehneet syyskuun tilauksia ja toimittavat tuotteita tilausten mukaan, eikä myynnissä ole käytännössä lainkaan käyttämätöntä kapasiteettia. Tilanteessa, jossa piin tarjonta on vähitellen tiukentunut, piimarkkinoilla on ollut havaittavissa piimateriaalin tarjouksen pientä nousua pienen määrän irtotilauksia, mikä on nostanut monokiteisen piimetallin valtavirran tarjouksen noin 215 RMB/KG:hen ja monikiteisen materiaalin 105 RMB/KG:hen.

Solar Silicon hinnat

Tarkkaile tuotantotoimintaa ja lähetys pii linkki, kaksitoista kotimaista pii yritykset tuotannossa, mukaan lukien yritys Jiangsu osa tuotantolinjan huolto, tuotannon vaikutus on suhteellisen pieni, loput valtavirran yritykset ovat periaatteessa täydessä tuotantotoiminnassa. Kotimaisen energiankulutuksen kaksinkertaisen valvontapolitiikan vaikutuksesta Yunnanin alue syys-joulukuussa teollisuuden pii leikata 90% tuotannosta, markkinoiden jälkeen kotimaisen polysilicon raaka-aineiden, piijauheen hintojen odotetaan nousevan merkittävästi. Tässä vaiheessa kysyntä tuotantoketjun loppupään akkukomponenttien edelleen vapauttaa, piikiekko linkki hankinta raaka-aineiden innostus on korkea, odotetaan tuotantoketjun loppupään akkukomponenttien ennen loppuun raaka-ainevaraston, piin hinnat ovat edelleen osoittaa tasaista noususuuntausta.

Aurinkokiekkojen hinnat

Piikiekkojen hinnat jatkoivat tällä viikolla noususuuntausta, kun taas monikiteisten piikiekkojen hinnat pysyivät vakaina. Tällä viikolla Longi ilmoitti uuden kierroksen hintoja, vaikka on myös pieni osa make-up komponentti, mutta rengas kuin elokuussa nousi noin 5%, jopa merkittävästi, sen mukautetut hinnat opastaa pieni määrä yrityksiä ovat seuranneet. Edistää G1, M6 yksikiteisen piikiekkojen hinnat saavuttivat 5,15 juania / kpl ja 5,25 juania / kpl, vastaavasti, koska viimeaikainen alavirtaan solun yritysten aloitusaste jatkoi nousuaan, mikä johtaa markkinoiden kysyntää piikiekkojen jatkavat elpymistä, edistää yleistä piikiekkojen aloitusaste, erityisesti osuus suurikokoisten tuotteiden tuotanto jatkoi nousuaan, nykyinen ensimmäisen linjan yritysten M10 piikiekkojen tarjous nousi 6,41 juaniin / kpl, M10 verrattuna M6 hintoja myös M10:n hinta on noin 20 prosenttia korkeampi kuin M6:n.

Aurinkokiekkojen hinnat

Monikiteisen osalta tarjonta on hieman sekava. Koska varhainen nousu alkoi vaikuttaa jatkojalostuskysyntään, yhdistettynä Intian markkinoiden yksikiteisen kysynnän asteittain nousu, jotkut yritykset jatkojalostuksen hankintarytmi hidastui, yleinen monikiteinen on vakiintunut tarjous, pohja resurssien vähitellen vähenee, tällä viikolla kotona ja ulkomailla piikiekkojen hintavakaus 2,35 juania / kpl ja 0,321 dollaria / kpl.

Aurinkokennojen hinnat

Tällä viikolla yleinen akun noteeraus on vakaa, solulinkkikustannuspaine jatkaa nousuaan. Kysynnän asteittaisen piristymisen myötä tuotantoketjun loppupään moduulivalmistajien käynnistysasteet nousivat, ja useimmat kennoyhtiöt nostivat vähitellen käynnistysastettaan ja hyväksyivät vähitellen piikiekkojen hinnankorotusten nykyisen kierroksen, ja markkinoiden yleinen käynnistystilanne oli huomattavasti parempi kuin viime kuussa. Cell link jälkeen varhaisen hinnankorotuksen, terminaalin hankinta kysyntä laski hieman, hyväksyminen korkea taso on alhainen. Nykyinen hinta kunkin koon solutuotteiden pohjimmiltaan saavuttanut korkeimman pisteen alussa, mukaan lukien M6 solun hinnat 1,06 yuania / W, suuren koon tuotteet nousevien kustannusten ja jatkokäyttäjien kysynnän veto, M10, G12 solun hinnat olivat 1,06 yuania / W ja 1,04 yuania / W. Kun ilmeinen ylöspäin mukauttaminen piin hinnat tällä viikolla, akun hintojen odotetaan ajetaan pian, siirtämällä kustannuspaineita.

Aurinkokennojen hinnat

Monikiteisten akkujen hinnat vakiintuivat tällä viikolla. Koska monikiteisten tuotteiden hinta nousi merkittävästi, myös monikiteisten akkujen hinta nousi, edullisia resursseja on hyvin vaikea löytää. Polykiteisten kennojen hinnan hyväksyminen tuotantoketjun loppupäässä on kuitenkin rajallista, ja odottelutilanne on yleensä paksu. Tällä viikolla polykiteisten kennojen hinta kotimaassa ja ulkomailla on 0,82RMB / W ja 0,112USD / W.

Aurinkosähkömoduulien hinnat

1 Aurinkomoduulien hinnat Kiinassa pysyivät tällä viikolla yleisesti ottaen vakaina. Vaikka piin hintojen viimeaikainen nousu oli ilmeinen, aurinkosähkömoduulien hintoja ei juurikaan mukautettu, koska teollisuusketjun jokaisen lenkin kustannukset nousivat. Eräät moduulivalmistajat vastasivat, että vaikka tuotantoketjun alkupään hinnat nousivat ja myös apumateriaalit nousivat, moduulien kustannukset nousivat, mutta terminaalin hyväksyntä moduulien hinnankorotusten jatkamiselle oli erittäin alhainen, minkä vuoksi moduulivalmistajat eivät pystyneet siirtämään kustannuksia hinnankorotusten kautta.

broken image

2 suurikokoisia komponentteja tulee hitaasti valtavirta markkinoilla, kysyntä edelleen vapauttaa, yritysten kilpailu on tulossa yhä voimakkaampi, 182MM, 210M solut tehty valon hallituksen versio, aurinkosähköjärjestelmän tukeminen yhä täydellinen hitaasti tullut valtavirta markkinoilla, hintasota tai tullut avain kilpailuun suurikokoisten jälkeen markkinoilla.

3 havainnointi Kiinan markkinoilla, koko läänin edistää toimittamista pilottialueiden määritellä luettelon, on vahva takuu seuraavien kolmen vuoden Kiinan hajautettu aurinkosähkömarkkinoiden kehitys tilaa, ratkaista ylikapasiteetti aurinkosähkö aurinkopaneelien, lyhyellä aikavälillä ei aiheuta PV teollisuuden hinnat alas.

4 vienti: Eurooppa Aasia Afrikka Etelä-Amerikan maiden markkinoilla, koska vakava satamien ruuhkautuminen, laivaliikenteen viivästymiset, toimituskustannukset historiallisesti korkea, mikä paikalliset PV-markkinat johtivat tarjonnan puutteeseen, spot-hinnat nousevat. Pohjois-Amerikan maissa, koska vakava epidemia Kaakkois-Aasiassa Vietnam Malaiji Thaimaa ja muut maat aurinkomoduulin tuotanto väheni vakavampaan tarkoitukseen sataman ruuhkautuminen, laivaliikenteen viivästykset, toimituskulut nousevat korkeiksi, jolloin paikalliset PV-markkinat johtivat vakavaan tavarapulaan, spot-hinnat nousevat.

Aurinkopaneelimarkkinoiden ennuste

Aurinkomoduulin hinnat kauden loppupuolella johtuen huippukysynnästä Kiinassa, viimeaikainen komponentti käytetyt apumateriaalit, kuten lasi EVA alumiinikehyksen hinnat nousevat edelleen, aurinkosähkökomponenttien hinta Kiinassa on korkealla tasolla.

Merentakaisilla markkinoilla kuljetuskustannusten jatkuvan nousun ja epidemian vaikutuksen vuoksi aurinkosähköteollisuuden ketjuun kohdistuu edelleen toimitusjännitteitä, ja aurinkomoduulien hinnat nousevat edelleen eri aluemaissa. Ennen joulukuuta 2021 ei ole tilaa laajamittaiselle laskulle.