PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: markkinoiden tarpeet epävarmoja, varastopaineita, tuoteketjun hinnat voivat jatkaa laskuaan.

· PV-hinnan-trendi
PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: markkinoiden tarpeet epävarmoja, varastopaineita, tuoteketjun hinnat voivat jatkaa laskuaan.

Aurinkopiiri: markkinoiden liikevaihto on parantunut tämän kuun puoliväliin ja alkupuoliskoon verrattuna, mutta aurinkopiinitarjoukset laskevat edelleen.

 

Useimmat aurinkopiiniä valmistavat yritykset ovat vielä tilausten toimitusvaiheessa, ja aurinkopiinien hinnat laskevat pääasiassa spot-joukkotilausten vuoksi. Yksittäiset yritykset pitävät edelleen yllä kuukauden alun noteerauksiaan, mutta tilauksia ei ole juuri lainkaan, ja yrityksillä on pieni varastorästejä. Yksikiteisen tiheän materiaalin ja yksikiteisen uudelleen injektointimateriaalin hinnat olivat tällä viikolla suhteellisen lähellä toisiaan, ja yksikiteisen materiaalin yleinen RMB-noteeraus laski noin 36,90 RMB/kg. Markkinapalautteen perusteella johtavat aurinkokiekkoyritykset leikkasivat noteerauksiaan jälleen tällä viikolla, mikä sai muut yritykset seuraamaan esimerkkiä, ja tuotantoketjun loppupään markkinat ovat edelleen sopeutumisvaiheessa. Ensi viikolla aurinkokiekkoyritykset allekirjoittavat ensi vuoden tammikuun tilaukset, ja markkinahinnat todennäköisesti jatkavat laskuaan, ja kauppahintojen odotetaan pysyvän nykyisiä noteerauksia alhaisempina.

 

Aurinkopiiri

Tarkkaile tuotantotoiminnan ja lähetys aurinkopiiri, koska joulukuussa Kiinan Sisä-Mongolia Tongwei, Xinjiang Daquan (yhteensä 85000 tonnia / vuosi) uusi tuotantokapasiteetti on otettu käyttöön, yhdessä varhaisen Kiinan Jiangsu GCL, Sichuan Tongwei käyttöön projekti, odotetaan aurinkopiiri tuotantoa kuukaudessa rengas kuin marraskuussa parantaa noin 45000 tonnia. Tilaukset, jonka alavirran aloitusnopeus on suhteellisen alhainen, viimeaikainen yleinen aurinkopiiri allekirjoitusnopeus ei ole korkea, jotkut aurinkopiiri yritykset varastossa tulee suuri, pii markkinoiden tarjonta ilmestyi pieni ylijäämä, jossa alavirran ympärillä kevätfestivaali varastointi kysyntä kasvaa, aurinkopiiri markkinoiden tarjonta ja kysyntä jälleen kohti tiukka tasapaino.

 

Aurinkopiikiekot: tarjoukset laskevat jyrkästi, selvimmin yksikiteiset aurinkokiekot.

 

Tällä viikolla Longin ilmoitettua uudesta tarjouskierroksesta markkinoilla vallitsi kaaos, ja jotkin yritykset mukauttivat tarjouksiaan, kun taas toiset jatkoivat markkinatilanteen tarkkailua eivätkä halunneet sokeasti seurata laskua, kun niiden varastot kulutettiin edelleen. Muutamat yritykset markkinoilla ovat näyttäneet tyhjentävän varastohintoja, jotta ne voisivat kiirehtiä myyntiä vuoden lopussa ja sulattaa varastojaan, mutta tällä viikolla todelliset markkinatransaktiotilaukset ovat vähemmän. G1-aurinkokiekkojen keskihinta on laskenut 0,76 dollariin/kpl, kun taas M6-monokiteisten aurinkokiekkojen keskihinta on väliaikaisesti vakiintunut 0,77 dollariin/kpl tarjonnan vähenemisen vuoksi. G12-aurinkokiekkojen keskimääräinen markkinahinta laski 1,26 dollariin/kpl.

 

Aurinkopiikiekot

Aurinkokiekkojen tuotantotoiminnan ja lähetysten tarkkailun perusteella nykyinen aurinkokiekkojen linkin käynnistysaste on alhainen, ja uusi tuotantokapasiteetti otetaan käyttöön myöhemmin saman ajanjakson aikana, mutta aurinkokiekot eivät pysty täyttämään suhteellista kysyntää tuotantoketjun loppupäässä. Kun tuotantoketjun alkupään hinnat laskevat edelleen, ja kiinalainen uusi vuosi ennen varastointikysyntää, edistää jossain määrin aurinkokiekkojen käynnistysnopeuden nousua.

 

Aurinkokennot: pieniä muutoksia tarjouksessa, yksikiteisten kennojen hinnat yleisesti ottaen vakaat

 

Koska useimmat ensimmäisen linjan yritykset eivät ole ilmoittaneet ensi kuun hinnasta, aurinkokennojen markkinat tarjoavat tällä viikolla ei merkittäviä vaihteluita, yleinen tarjous säilyttää vakaana, mutta suurin osa yhdestä on ilmestynyt hinnanlaskuilmiö. Koska aurinkokennosegmentin viimeaikaista markkinatarjousta mukautetaan edelleen, aurinkokennojen valmistajat ovat haluttomia tarjoamaan helposti. Yksikiteisten M6-tuotteiden hinta on hieman vakiintunut, koska tarjonta markkinoilla on vähentynyt, ja keskimääräinen markkinahinta on tilapäisesti vakaa 0,16 USD/W. Koska suurikokoisten tuotteiden osuus on kasvanut, yksikiteisten M6-tuotteiden kysyntä markkinoilla on kuitenkin rajallista, ja tämän kierroksen kesto voi jäädä lyhyeksi, mikä johtuu pääasiassa ensi vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä rakenteilla olevien aurinkokennohankkeiden jälkiasennusten kysynnästä. .

 

Aurinkokennot

Monikiteisten aurinkokennojen osalta monikiteisen aurinkokennon kysyntä Intiassa on vähäistä, viimeaikaiset hinnat laskevat edelleen, tuotantoketjun loppupään allekirjoitusten onnistumisaste on alhainen, hinnat kotimaassa ja ulkomailla laskivat edelleen 0,72 RMB / W ja 0,016 USD / W.

 

PV-moduulien hinnat vaihtelevat hieman, 166mm ja 210mm PV-moduulien tarjoukset laskevat edelleen.

 

Tällä viikolla terminaalimarkkinat eivät ole vieläkään merkittävästi koholla. Vaikka hinnat ovat viime aikoina jatkuvasti laskeneet teollisuusketjun yläpäässä, terminaalihankintojen kysyntä on vähäistä ja aurinkosähkömoduulien tinkitilauksia on vähemmän, mikä johtaa hitaaseen hintavaihteluun. Tällä hetkellä 166 mm:n kokoisten aurinkosähkömoduulien yleistarjous laski 0,29 dollariin/W, 182 mm:n kokoisia aurinkosähkömoduuleja tarjottiin noin 0,30 dollarilla/W ja 210 mm:n kokoisia aurinkosähkömoduuleja noin 0,29 dollariin/W. PV-moduulien tuotantotoimintaa tarkasteltaessa useimmat PV-moduuliyritykset valvovat tiukasti käynnistysastetta 5-7 prosentissa kysynnän epävarmuuden vuoksi ensimmäisellä vuosineljänneksellä, ja markkinavarasto on normaali. Jotkut PV-moduuli yritysten palautetta, viimeaikainen on ilmeisesti tuntenut paineita jatkojalostuksen hankinnan hinnanalennuksen, tarjous on vaikea säilyttää vakaana, odotetaan ensi viikolla PV-moduuli markkinoilla jatkui alaspäin säätöä.

 

PV-moduulien

Mitä tulee aurinkosähköisen apumateriaalien, tämän viikon lasi noteeraus pysyi vakaana. 3,2mm paksuus lasin hinnat USD 3,93-4,08/㎡, 2,0mm paksuus lasin hinnat USD 2,98-3,30 juan / ㎡. joulukuu, koska terminaalin kysyntä ei ole vieläkään merkittävästi parantunut, osa aurinkosähköisen lasin tuotantolinjan sytyttämistä viivästynyt, yksittäiset yritykset vähentää tuotantoa. Tämän viikon lasikuljetukset eivät ole sujuvia, jotkut yritykset tarttuvat tilauksiin, 3,2 mm paksuus lasi raportoitu USD 3,61-3,77/$ 3,61-3,77/㎡, liiketoimien määrä on pieni.

 

Ensi viikon ennuste.

 

On odotettavissa, että aurinkosähkömoduulien markkinat jatkavat laskuaan ensi viikolla. Nyt suurin osa yrityksistä on tilausten toimitusvaiheessa, vain pieni määrä irtotilauksia, markkinoiden kysyntä ei ole suuri, monilla yrityksillä on edelleen varastopaineita, yhdistettynä ensimmäisen neljänneksen kysyntään ei ole selvää, useimmat yritykset ovat suhteellisen varovaisia. Kevättä edeltävän festivaalin varastointikysynnän vuoksi markkinahinnat kuitenkin vaihtelevat hieman.