PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: korkeat hinnat vakiintuivat hetkeksi, vain M10-monokiteisten kennojen hinnat nousivat

· PV-hinnan-trendi
PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat

PV-piimateriaali: pienet vaihtelut tarjouksessa, polysilicon RMB-tarjous peruutettu

Tällä viikolla PV piimateriaalin hinta vaihteli hieman, lähellä tämän kuun loppua, suurin osa PV piimateriaalin yrityksistä alkoi neuvotella marraskuun tilauksista, kun viime viikon markkinahinta oli 42,94 USD / kg, markkinatransaktio on vähemmän, uusien tilausten valtavirtahinta keskittyy pääasiassa 41,53-42,47 USD / kg. Kuitenkin vaikutuksen alaisena "kaksinkertainen valvonta energiankulutuksen" politiikka, jo tiukka tarjonta polysilicon materiaalin markkinoilla oli edelleen kireä, ja jotkut irtotavarana tilaukset jatkoivat nousuaan, mutta alajuoksulla ei osta tilauksia. Polysilicon-projekteja koskeva RMB-tarjous peruttiin tällä viikolla, koska nykyiset liiketoimet vähenivät edelleen ja tuotteen markkinaosuus pieneni.

PV-piimateriaali

Tarkkaile tuotantotoiminnan ja lähetyksen PV pii linkki, Kiinan kaksitoista PV pii yritysten tuotannossa, yksi yritysten tehon rajoituspolitiikka vähentää tuotantoa jatkui, tällä viikolla lisätty uusi yritys kunnossapito, nykyinen yhteensä viisi yritystä kunnossapitovaiheessa, odotetaan neljä normaalia huoltoa huolto yritysten huolto marraskuun ensimmäisellä puoliskolla jatkaa tuotantoa. Kaiken kaikkiaan Kiinan aurinkokennopiinien tuotanto laski lokakuussa hieman 42 000 tonniin sähkörajoitusten ja kuormituksen katkaisun sekä päivittäisten huoltotöiden vuoksi, mikä vastaa periaatteessa odotettua tasoa. PV-piin tarjonta pysyy tiukkana neljännellä vuosineljänneksellä. Laajemmassa yhteydessä toistuva epidemia aiheutti häiriöitä piituotteiden toimituksiin, ja tehonrajoituspolitiikan odotetaan vaikuttavan luoteisperäisen piituotannon tuotantoon, minkä vuoksi piin hinta pysyy markkinoilla korkealla tasolla.

PV-kiekot: vakaa tarjonta, tuotantoketjun loppupäässä odotetaan edelleen

Tämän viikon PV-piinikiekkojen noteeraus on heikko ja vakaa, ja alavirta jatkaa odottelua. Nykyinen markkinastrategia PV-kiekko yritysten vaihtelee, vertikaalisesti integroituneet yritykset perustuvat tuotantoketjun loppupään kustannuksiin, toimituksiin ja muihin tekijöihin, linkin alenevaan säätöön käynnistysnopeuden kautta, yrittäen pakottaa tuotantoketjun alkupään PV-silicon hinnat pysäyttämään vakauttamisen; erikoistuneet yritykset, jotka perustuvat PV-kiekkojen tuotantoon ja tuotteen voittoon, jotkut yritykset OEM-tilauksiin säilyttävät edelleen suhteellisen korkean tuotantolinjan aloitustason, edistääkseen nykyisten PV-kiekkojen hintojen vakaata toimintaa. Koska tuotantoketjun loppupään aurinkokennomoduuliyritysten käynnistysasteet laskevat edelleen, PV-kiekkojen linkki tuntee vähitellen merenkulun paineen, marraskuussa uusien kyselyjen edessä PV-kiekkojen lainaukset ovat yleisesti ottaen vakaita, jos PV-pii noteeraukset jatkavat liikkumista korkeammalle, piikiekkojen tilaan kohdistuvat paineet ovat rajalliset, markkinahinnoittelulla on mahdollisuus liikkua edelleen ylöspäin.

PV-kiekot

Tällä hetkellä M10-monokiteisiä kiekkoja myydään suhteellisen edulliseen hintaan 1,07 dollaria/kpl, ja toimitukset ovat viime aikoina lisääntyneet. Kuun loppupuolella useimmat yritykset alkoivat tarjota tilauksia, mutta kauppojen todellinen määrä oli vähäinen, ja odottava ilmapiiri vahvistui. Paikallisten aurinkokennokiekkojen tuotannon osalta paikallisten aurinkokennokiekkoyritysten tuotantoa rajoittaa edelleen Qinghain, Yunnanin ja Sisä-Mongolian energiarajoitusten aiheuttama paine.

Aurinkokenno: pienet hintavaihtelut, vain M10:n hinnannousu

Aurinkokennojen tarjoukset vaihtelivat hieman tällä viikolla, ja ainoastaan M10:n hinnat nousivat. Suurikokoisten yksikiteisten aurinkokennojen toimitukset sujuivat suhteellisen hyvin niiden korkean hinta-laatusuhteen vuoksi, mutta kauppahinta pysyi pitkälti ennallaan viime viikosta. Yksikiteisten G1-tuotteiden hinta on suhteellisen lievästi epävakaa, ja markkinoilla on edelleen huutavia signaaleja, jotka lisäävät, mutta kaiken kaikkiaan se on vaikeaa. Monikiteisten aurinkokennojen markkinatarjoukset pysyivät yleisesti ottaen vakaina noin 0,14 Yhdysvaltain dollarin/W:n tasolla, eikä loppukysynnässä ollut merkittäviä vaihteluita.

Aurinkokenno

Tällä hetkellä markkinoilla, aurinkomoduulivaraston varastorästit, akun hankintakysynnän kutistuminen, yrityksen tehorajoitukset ja muut tekijät, jotkut yritykset 166 tuotantolinjan muutos tai alasajo, suuren koon tuotantokapasiteetti jatkoi nousuaan, odotetaan olevan markkinoiden jälkeen suuren koon akun markkinoiden kilpailutilanne vähitellen intensiivinen. Lisäksi viimeaikaiset akkuyhtiöt ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisia ostosopimuksia tuotantoketjun alkupään valmistajien kanssa turvatakseen aurinkosähköä tuottavien piikiekkojen toimitukset tulevaisuudessa.

Aurinkomoduulit: hintanoteeraukset pysyvät vakaina, moduuliyritykset ja loppuasiakkaat ovat edelleen vaihtelevassa tilanteessa

Aurinkomoduulin noteeraukset pysyivät tällä viikolla vakaina, eivätkä jatkojalostustilaukset olleet kovin myönteisiä. Aurinkomoduulin noteerausten alkuviikon nousun jälkeen uusia tilauksia allekirjoitettiin tällä viikolla vähemmän, koska loppuasiakkaat ilmaisivat rajalliset voittomarginaalit eivätkä olleet halukkaita hyväksymään aurinkomoduulien hinnannousua, mutta joidenkin aurinkomoduuliyritysten sopimushinnat eivät pystyneet vastaamaan markkinahintoja, mikä vaikeutti tilausten toteuttamista. Aurinkomoduulien varastolla on taipumus kasautua. Tällä hetkellä aurinkomoduuliyritykset tekevät aloitteen tuotannon vähentämiseksi vastauksena tähän, erityisesti joidenkin lykättyjen rakennushankkeiden tarvitsemien kaksoislasikomponenttien osalta, mikä aiheuttaa jonkin verran kuljetuspaineita liimakalvo-, lasi- ja muiden apumateriaalien yrityksille, joiden odotetaan antavan tilaa apumateriaalien hinnoille marraskuussa. Toisaalta Kiinan politiikka on hiljattain tiukentanut verkkoon kytkettyjä varastohankkeita koskevaa ohjeistustaan, ja suunniteltujen taattujen verkkoon kytkettyjen hankkeiden ja joidenkin hajautettujen hankkeiden odotetaan olevan asennetun kysynnän pääasiallisia vetureita vuoden lopussa.

Aurinkomoduulit

Tulevaisuuden PV-teollisuuden ketjun hintaennuste

Aurinkomoduulien hinnat pysyivät viime viikolla lyhyen aikaa korkealla tasolla, mutta korkeilla hinnoilla myytyjen tilausten määrä oli vähäinen. Marraskuun alkaessa aurinkomoduulien hinnat pysyvät todennäköisesti edelleen tällä hintatasolla. Aurinkosähköisen piin hinnat ovat periaatteessa vakaat, eikä aurinkomoduulien apumateriaalien hinnankorotuksista ole saatu tietoja, mutta maailmanlaajuisen inflaation jatkuva kasvu vaikuttaa koko alaan ja nostaa hintoja koko tuotantoketjussa. Vaikka inflaatio ei vaikuta suuresti nykyiseen hintaan, mutta pitkällä aikavälillä inflaatio on tuonut hintakustannuksia edelleen nousuun on tullut itsestäänselvyys. Tämän vuoksi luontoisetu on tällä hetkellä järkevin inflaation vastainen strategia. Aurinkomoduuleilla on tietty anti-inflaatiokapasiteetti, joten viimeaikaiset maailmanlaajuiset PV-voimalaitosten rakennushankkeet ovat lisääntyneet, aurinkomoduulien hinnat nousevat edelleen pitkällä aikavälillä, se on vain ajan kysymys.