PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: kiinalaisen uudenvuoden loppu, hinnat kaikilla segmenteillä pyrkivät vakiintumaan.

· PV-hinnan-trendi
PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: kiinalaisen uudenvuoden loppu, hinnat kaikilla segmenteillä pyrkivät vakiintumaan.

Aurinkopiimateriaali: piimateriaalin hinnat pysyivät vakaina tällä viikolla, ja monokiteisen materiaalin kokonaishinta oli noin 236 RMB/kg.

Kotimaisten ja ulkomaisten terminaalien kysyntä jatkoi kasvuaan, mikä johti aurinkokiekkopuolen korkeaan käynnistysasteeseen ja lisääntyvään hankintakysyntään, ja kaikki helmikuun tilaukset on jo allekirjoitettu.

 

broken image

Aurinkopiinien tuotantotoimintaa ja lähetyksiä tarkasteltaessa voidaan todeta, että Kiinan piituotanto nousee tammikuussa 52 000 tonniin, mikä merkitsee 6,6 prosentin kasvua edellisvuoteen verrattuna. 11 aurinkopiinialan yritystä tuottaa piitä Kiinassa, joten Kiinan piituotanto nousee tammikuussa 52 000 tonniin. Sittemmin aurinkopiin tuotantokapasiteetti on kasvanut, ja aurinkopiinin tiukka tarjonta on alkanut helpottua.

 

Aurinkopiikiekot: hinnat pysyivät pitkälti vakaina, mutta M10-monokiteisten piikiekkojen hinnat nousivat hieman.

 

Aurinkopiinien ylitarjonnan vuoksi aurinkokiekkojen tuotannon uudelleen käynnistäminen ei vastannut odotuksia, ja aurinkokiekkojen tarjonta pysyi lyhyellä aikavälillä tiukkana. Tällä viikolla M6-aurinkokiekkojen valtavirtainen transaktiohinta oli noin 0,81 USD/PC, M10-aurinkokiekkojen valtavirtainen transaktiohinta nousi hieman noin 0,96 USD/PC ja G12-aurinkokiekkojen valtavirtainen transaktiohinta oli noin 1,27 USD/PC.

 

Aurinkopiikiekot

Tarkkaile aurinkokiekko linkki tuotantotoiminnan ja merenkulun tilanne, kun kevätjuhla, jotkut kotimaiset hankkeet ovat alkaneet, loppumarkkinoiden kysyntä parantaa, aurinkokiekko yritysten laajentaa tuotantokapasiteettia vähitellen vapauttaa, tehokkaasti lievittää tiukka tarjonta tilanne, aurinkokiekko tammikuussa yleinen aloitusaste noin 65%.

 

Aurinkokennot: hinnat pysyvät yleisesti ottaen vakaina, mutta uusia tilauksia on tehty vähemmän.

 

Tällä viikolla valtavirran M6-kauppahinta oli noin 0,169 USD/W, valtavirran M10-kauppahinta oli noin 0,174 USD/W ja valtavirran G12-kauppahinta oli noin 0,173 USD/W. Loppumarkkinoilla ensimmäisellä neljänneksellä kysyntä ylitti odotukset, aurinkokenno yritysten voitot ylittivät odotukset, yleinen käynnistysaste noin 80% tammikuussa verrattuna joulukuuhun parantaa suuruusluokkaa suurempi, 182MM aurinkokennojen tuotantokapasiteetti lähes täysi tuotanto, 166MM aurinkokennojen tuotantokapasiteetti on korjattu; nykyinen tuotantoketjun yläpuolella aurinkokennojen piin ja aurinkokennojen kiekkojen hinnat nousevat edelleen, ottaen huomioon aurinkomoduuliyritysten hinnan hyväksyminen. Aurinkokennojen hintoihin kohdistuu paineita.

 

Aurinkokennot

Aurinkomoduulit: hinnat pysyvät vakaina

 

Viimeaikaiset tuotantoketjujen hinnat jatkavat nousuaan, kun otetaan huomioon terminaalihanketoiminnan hyväksyminen, aurinkomoduulien hinnat eivät seuranneet nousua.

 

Aurinkomoduulit

Tällä viikolla monokiteisen 166MM-aurinkomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,29 USD / W, monokiteisen 182MM-aurinkomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,29 USD / W ja monokiteisen 210MM-aurinkomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,294 USD / W. Kotimaisten ja ulkomaisten terminaalien kysyntä on kasvanut, ja aurinkopaneelien kokonaiskäynnistysaste tammikuussa on noussut noin 85 prosenttiin.

 

Apumateriaalien osalta aurinkosähkölasin hinnat pysyivät tällä viikolla ennallaan viime viikkoon verrattuna, eikä suuria hintavaihteluita odoteta lyhyellä aikavälillä. Tällä viikolla 3,2 mm paksun lasin valtavirran transaktiohinta on noin 4,09 dollaria / 4,09 dollaria / 33A1↩ ja 2,0 mm paksun lasin valtavirran transaktiohinta on noin 3,22 dollaria / 3,22 dollaria / 33A1↩.

 

Ensi viikon ennuste.

 

Kiinalaisen uudenvuoden loman päätyttyä hinnat, jotka ovat nousseet kaikilla aurinkosähköteollisuuden segmenteillä, alkavat vakiintua, eikä hintojen odoteta vaihtelevan merkittävästi lyhyellä aikavälillä. Aurinkomoduulisegmentillä loppumarkkinoiden kysyntä on kasvanut ja moduulitehtaiden yleinen käynnistysaste on jatkanut nousuaan. Hintojen osalta aurinkomoduulien hinnat vakiintuvat edelleen, kun otetaan huomioon hintojen hyväksyttävyys hankekauppiaiden kannalta.