PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: aurinkopiinimateriaalin lasku pienenee, loppumarkkinoiden kysyntä kasvaa, ajaa kaikki tuotannon aikataulun lisäyksen segmentit.

· PV-hinnan-trendi
PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: aurinkopiinimateriaalin lasku pienenee, loppumarkkinoiden kysyntä kasvaa, ajaa kaikki tuotannon aikataulun lisäyksen segmentit.

Aurinkopiinimateriaali: hinnanlasku on pienentynyt, ja yksikiteisen materiaalin kokonaishinta on laskenut noin 35,77 Yhdysvaltain dollariin/kg.

 

Kun asteittainen kasvu laajennuskapasiteetin ja lähestymistapa kiinalaisen uudenvuoden, aurinkopiiri tarjonta ja varasto kasvaa, aurinkopiiri piikiekko yritysten aurinkopiiri hinnat laskevat edelleen ennuste, luottamus on vahvempi, on odottanut aikaa; kysyntä, teollisuuden ketjun eri linkkien hinta alas ja merentakaisten 331 kiire asentaa ajanjakson ja kiinalaisen uudenvuoden valmistelujakson kysyntä, kysyntä aurinkopiiri materiaalin kysyntä on tasaisesti kasvanut.

 

Aurinkopiinimateriaali

Tarkkaile aurinkopiiri linkki tuotannon ja merenkulun tilanne, tällä viikolla tuotannossa aurinkopiiri yritysten koska aurinkokiekko linkki kysynnän kasvu, ja kaikilla on uusi tilaus tapahtuma, löysä yksittäinen ja kiireellinen yksittäinen bias, pitkä yksittäinen allekirjoitettu suhteellisen pieni määrä. Jotkut aurinkokenno pii yritykset heijastuu, että viime aurinkokenno kiekko yritykset ovat merkkejä nousu käynnistysaste tai odotetaan nostaa yli 70%, aurinkokenno pii tiedustelut ovat myös useammin, tukemalla tämän viikon aurinkokenno pii hinnat laskivat edelleen pienemmäksi. Kiinalaisen uudenvuoden varastointitarpeen, lisääntyneen hankintakysynnän, sadonkorotusten ja loppumarkkinoiden paremman kysynnän odotusten vuoksi aurinkopiinien noteeraukset todennäköisesti pysäyttävät laskusuuntauksen lyhyellä aikavälillä.

 

Aurinkokiekot: hinnat nousivat hieman, ja piilinkki on vastakkainasetteluvaiheessa.

 

Tällä viikolla M6-aurinkokiekkojen valtavirran transaktiohinta oli noin 0,78 USD / PC, M10-aurinkokiekkojen valtavirran transaktiohinta oli noin 0,92 USD / PC ja G12-aurinkokiekkojen valtavirran transaktiohinta oli noin 1,21 USD / PC. Tällä viikolla, aurinkokiekko yritysten edelleen säilyttää alhainen käynnistysaste, toivoen edelleen painaa alas hinta pii, mutta perustuu kasvuun hankinnan kysynnän aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien, jolloin tämän viikon aurinkokiekko linkki tarjonnan puute, samaan aikaan, jotkut aurinkokiekko yritykset pitävät vahvoja odotuksia hinnankorotuksia, haluttomia myydä suuri määrä; lisäksi yksikiteinen M6 aurinkokiekko hankinnan kysyntä kasvaa edelleen, mutta Koska yritykset suunnittelevat tällä hetkellä suurikokoisten M10- ja G12-aurinkokiekkojen tuotannon lisäämistä, M6-aurinkokiekkojen tarjonnasta on pulaa.

 

Aurinkokiekot

Tarkkaile aurinkokiekkojen tuotantoa ja lähetystä, nykyinen aurinkokiekkojen linkin käynnistysaste on edelleen alhainen, varastosta tulee pieni, yhdistettynä lyhyen aikavälin kevätfestivaalin varastointikysyntään ja loppumarkkinoiden kysyntään tulee suuremmat odotukset, käynnistysastetta mukautetaan ylöspäin, aurinkokennojen piihinnat pysyvät edelleen vakaina, aurinkokiekkojen hinnat ovat myös vakaita.

 

Aurinkokennot: Tarjonta pysyy kokonaisuudessaan vakaana, ja yksikiteisten M6- ja M10-kokoisten aurinkokennojen toimitukset ovat sujuneet tasaisesti.

 

Tällä viikolla monokiteisten M6-aurinkokennojen kysyntä kasvoi, mutta aurinkokennoyritykset aikatauluttivat suurikokoisten monokiteisten M10- ja G12-tuotteiden tuotantoa enemmän, monokiteiset M6-aurinkokennot aikatauluttivat tuotantoa vähemmän, monokiteinen M6-hankintakysyntä lisääntyi, tarjonnan jännitteet lisääntyivät. Tällä viikolla yksikiteisten M6-kennojen valtavirran transaktiohinta nousi 0,16 dollariin/W, M10-kennojen valtavirran transaktiohinta oli noin 0,17 dollaria/W ja G12-kennojen valtavirran transaktiohinta oli noin 0,16 dollaria/W. Viimeaikainen lasku aurinkopaneelin pii hinnat, aurinkokenno yrityksen voitot toivottavasti myös vähitellen toipua, merentakaisten 331 kiire asentaa vaikutus ajanjakson plus kiinalaisen uudenvuoden valmistelujakson kysyntä, alavirran PV-moduuli puolella kysyntä on tullut hieman suurempi, aurinkokenno yrityksen käynnistysaste toivotaan säädettävän ylöspäin 60-70%: iin.

 

Aurinkokennot

Aurinkosähkömoduulit: hinnat pysyvät vakaina, loppukysyntä kasvaa, satoaste nousee.

 

Viimeaikaiset ylävirran aurinkopiini- ja aurinkokiekkojen hinnat laskivat merkittävästi, aurinkosähkömoduulin tuotantokustannukset laskivat, osa aiemmista korkeammista hinnoista ja pysäyttivät tilaukset, alkoivat vähitellen jatkaa tuotantotoimituksia. Tällä hetkellä monokiteisen 166 mm: n aurinkokennomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0.29 USD / W, markkinoiden transaktiohintojen vaihteluväli on suurempi, monokiteisen 182 mm: n aurinkokennomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0.29 USD / W, monokiteisen 210 mm: n aurinkokennomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0.293 USD / W. On tietoja, jotka osoittavat, että joulukuun Kiinan verkkoon kytketty data voi ylittää odotukset, ensimmäinen vaihe maiseman iso tukikohta hanke on myös alkanut järjestelmällisesti, odotetaan, että jotkut hankkeet voivat viivästyä asennus, yhdistettynä merentakaisilla markkinoilla, kuten Intiassa, Japanissa ja Puolassa 331 tarttua laitteiden tavaroiden kysyntä, 2022 Q1 kysyntä tulee edelleen suurempi, yhdistettynä kiinalaisen uudenvuoden ajan varastointi kysyntä, tilauskuume hieman lisääntynyt, nykyinen PV-komponentti johtavien yritysten varastossa on laskenut 1 Kuukauden kuluessa aurinkosähkömoduulien käynnistysaste nousi.

 

Aurinkosähkömoduulit

Apumateriaalien osalta tämän viikon lasin noteeraus on toistaiseksi vakaa, eikä markkinoiden kysyntä ja tarjonta ole muuttunut merkittävästi. Jotkin yritykset alkoivat aloittaa tuotantolinjan kunnossapidon, tuotannon vähentämisen, mutta vaikutus ei ole merkittävä. Tällä viikolla 3.2 mm paksun lasin hinta pysyi noin 3.92-4.07/㎡ dollarissa ja 2.0 mm paksun lasin hinta pysyi noin 2.97-3.29/㎡ dollarissa.

 

Ensi viikon hintamarkkinaennuste.

 

Merentakainen 331 kiire asennusaika, yhdistettynä Kiinan uudenvuoden valmistelujakson kysyntään, markkinoiden hankintakysyntä kasvoi, perustuen odotuksiin loppumarkkinoiden kysynnän paranemisesta, PV-teollisuuden ketjun hinnat pysäyttävät laskusuuntauksen lyhyellä aikavälillä.