· Alan uutisia

"Aiemmin omaan käyttöön, loput myydään verkkovoimalaitokselle" tarkoittaa, että aurinkosähkövoimalaitoksen sähköä käytetään ensisijaisesti kuormaan, eikä kuormaa käytetä loppuun ja lähetetään sitten verkkoon. Ystävillä, jotka ovat uusia aurinkosähköjärjestelmän ensimmäistä kertaa, on monia kysymyksiä: Miten voidaan taata, että aurinkosähköjärjestelmästä saatava sähkö käytetään ensin kuorman käyttäjälle sen sijaan, että aurinkosähkö lähetetään verkkoon, ja sitten kuorma ottaa sähköä verkosta? Onko mitään perusteita osoittaa, että kuorman käyttämä sähkö on aurinkosähköä, aurinkosähköä, eikä verkosta lähetettyä sähköä? Vaikuttaako aurinkosähkötilan ja verkkovirran tiheä vaihtaminen invertteriin tai laitteisiin?

Yksikiteiset aurinkosähköpaneelit, Watt aurinkopaneelin hinta, Hinta aurinkopaneeli poly, Aurinkokennojärjestelmän virtalähde, Aurinkopaneelin hybridi, Monikiteinen aurinkopaneeli hinta, Aurinkosähköinen yksikiteinen aurinkomoduuli, Monikiteinen aurinkokennomoduuli, Solar matkapuhelimen laturi, Uusiutuva energia, Vihreä energia, Kaksipuolinen akku, Kaksipuoliset komponentit, Aurinkopaneelit molemmin puolin, pv -paneeli, aurinko pv -moduuli,

 

Virtapiirin periaatteen mukaan virta kulkee paikasta, jossa on korkea jännite, paikkaan, jossa on matala jännite. Samalla virran suunta on yksikäsitteinen, eli virta ei voi virrata ulos ja sisään samassa kohdassa samaan aikaan. Otamme solmuksi käyttäjän puoleisen sähkömittarin. Samalla virralla on vain yksi suunta, joko aurinkosähkövirta virtaa verkkoon tai verkkovirta virtaa kuormaan. Näin ollen ei ole olemassa tilannetta, jossa aurinkosähköä tuotetaan samaan aikaan verkkoon ja kuorma otetaan verkosta.

Aurinkosähkövoimalaitos on eräänlainen voimanlähde, se voi tuottaa sähköistä aurinkoenergiaa, ja se voi tuottaa vain sähköenergiaa, ja sähköverkko on erityinen voimanlähde, se ei voi vain tarjota sähköenergiaa kuormalle, vaan sitä voidaan käyttää myös kuormana sähköenergian vastaanottamiseen, virran mukaan on korkeajännitteestä Periaate, jonka mukaan paikat virtaavat paikkoihin, joissa on matala jännite, kun aurinkosähkövoimalaitos, kuormituksen näkökulmasta, verkkoon kytketyn aurinkosähköinvertterin jännite on aina hieman korkeampi kuin verkon jännite, joten kuorma käyttää aurinkosähköä sähköntuotantoa ensin, vain silloin, kun aurinkosähköteho on pienempi kuin kuorma Kun virta on kytketty päälle, jännite verkkoon kytketyssä kohdassa laskee ja verkko syöttää virtaa kuormalle. Hajautettu aurinkosähkö aurinkoenergian sähkö tuotetaan itse, "Aiemmin omaan käyttöön, loput myydään verkkovoimalaitokselle" t. Yleensä asennetaan kaksi sähkömittaria. Invertteri asennetaan sähkömittarilla aurinkosähköisen sähköntuotannon kirjaamiseksi. Sähköverkko ostaa sähköä.

Verkkoon kytketyssä syöttöjärjestelmässä verkkovirtaa käytetään pääasiassa osallistumaan kansallisen verkon jännitteen/taajuuden/vaiheen rakentamiseen. Verkkoon kytketty vaihtosuuntaaja ei anna jännitettä, vaan seuraa verkon vaihetta ja aaltomuotoa, ja se antaa verkkoon vain virtaa, koska aurinkosähköisen vaihtosuuntaaja on jännitteeltään suurempi kuin verkon jännite. Virtapiirin periaatteen mukaan virta kulkee paikasta, jossa on korkea jännite, paikkaan, jossa on matala jännite. Siksi niin kauan kuin aurinkosähkö voi tuottaa sähköä, se lähetetään ensin kuorman päähän.

Kuorman näkökulmasta kuorman kuluttama virta saadaan sitä lähinnä olevasta virtalähteestä. Kun esimerkkinä on aurinkopaneelikattojärjestelmä, verkkoon kytketyt vaihtosuuntaajat ovat kaikki verkkomuuntajan jälkeen, ja verkkoon kytkettyjä vaihtosuuntaajia käytetään tietenkin ensin. 

Koska valo on epävakaa, myös aurinkosähkötuotannon teho on epävakaa, joten kuormitukseen käytettävä sähkö voi joskus olla aurinkosähköä, joskus se voi olla kaupungin sähköä ja joskus se voi olla sekä aurinkosähköä että kaupungin sähkönsyöttöä. Itse asiassa tämä on pinnalla. Teoriassa käyttäjien käyttämä sähkö on sähköverkon sähköä, koska invertterin tehtävänä on muuttaa komponenttien tuottama sähkö samaksi sähköksi kuin sähköverkko, jolla on sama jännite, sama taajuus ja sama sähkö. Vaihe. Tätä kytkentäprosessia ei itse asiassa ole olemassa. 

Sähkön laadun näkökulmasta käyttäjät eivät voi erottaa, mistä heidän sähkönsä on peräisin. Itse asiassa ei ole tarvetta erottaa, minkälaista sähköä käytetään. Kuten alla olevassa kuvassa näkyy, verkkoliityntäpiste on asennettu sähköasemalle, ja verkkoliityntäpiste on varustettu kaksisuuntaisella mittarilla. Virralla on kaksi suuntaa, joilla voidaan mitata aurinkosähköstä saatavaa sähköä, kuinka paljon kuormaa käytetään ja kuinka paljon sitä lähetetään Internetiin. Mutta tehdasrakennuksissa 1-3 on vain yksi virran suunta, joten on mahdotonta mitata, minkä tehtaan aurinkosähköstä ja verkosta kuluu sähköä. 

Yksikiteiset aurinkosähköpaneelit, Watt aurinkopaneelin hinta, Hinta aurinkopaneeli poly, Aurinkokennojärjestelmän virtalähde, Aurinkopaneelin hybridi, Monikiteinen aurinkopaneeli hinta, Aurinkosähköinen yksikiteinen aurinkomoduuli, Monikiteinen aurinkokennomoduuli, Solar matkapuhelimen laturi, Uusiutuva energia, Vihreä energia, Kaksipuolinen akku, Kaksipuoliset komponentit, Aurinkopaneelit molemmin puolin,
Yksikiteiset aurinkosähköpaneelit, Watt aurinkopaneelin hinta, Hinta aurinkopaneeli poly, Aurinkokennojärjestelmän virtalähde, Aurinkopaneelin hybridi, Monikiteinen aurinkopaneeli hinta, Aurinkosähköinen yksikiteinen aurinkomoduuli, Monikiteinen aurinkokennomoduuli, Solar matkapuhelimen laturi, Uusiutuva energia, Vihreä energia, Kaksipuolinen akku, Kaksipuoliset komponentit, Aurinkopaneelit molemmin puolin, pv -paneeli, aurinko pv -moduuli,