· PV-hinnan-trendi,Maysun Solar uutiset

Piin hinnat jatkoivat nousuaan tällä viikolla, ja mono- ja monikiteisten materiaalien hinnat olivat nousussa. Jotkin piimarkkinoiden ensimmäisen tason yritykset ovat allekirjoittamassa tilauksia syyskuulle, ja kauppatilanteen mukaan on selviä merkkejä tilausmäärän kasvusta. Markkinatarjonnan osalta jotkin jatkojalostusyritykset ovat vastaanottavaisempia ja aktiivisempia ottamaan tavaroita, mikä nostaa yksikiteisen materiaalin raportin 31,94USD/KG:iin ja monikiteisen materiaalin raportin 15,82USD/KG:iin tällä viikolla. 

Tarkkaile tuotantotoimintaa ja lähetys pii linkki, Kiinan kaksitoista pii yritysten tuotannossa, syyskuussa Kiinassa kaksi-kolme yritystä on huoltosuunnitelmia, jotka vaikuttavat pienen määrän pii tuotantoa. Merentakaisen tuotantokapasiteetin, Malesian alkuperän peruskorjaus suunnitelma lykätään neljännen neljänneksen, jotta voidaan varmistaa vakaa tarjonta piin syyskuussa, mutta epidemian ehkäisy ja valvonta vaikuttavat toimitusjakso, ja merenkulun hinnat ovat vaikea laskea alle kaksoisroolin tuodun piin hinnat ovat edelleen käynnissä korkealla tasolla. 

Kaiken pii markkinoilla, tuotantoketjun loppupään käynnistysaste nousee nopeasti ja kysyntä varastointi, kiihdyttää pii markkinoilla ylitarjontaa, mukaan lukien piimetalli, pii raaka-aineet ovat myös nousee hinta, pii yritykset ovat halukkaampia härkäpäinen. Jotkut materiaali yritykset palautetta, tämän viikon tilaukset allekirjoittamisen jälkeen, jäljellä oleva varasto ei ole paljon, jos ensi viikolla on jatkuva kysyntä irtotavarana tilauksia, pii markkinahinnat nousevat edelleen.  

Tällä viikolla aurinkokiekkojen noteeraukset jatkoivat nousuaan, ja markkinoiden lämpö kiihtyi. Kun johtavat yritykset ovat nostaneet tarjouksiaan, useimmat aurinkokennokiekkoyritykset ovat seuranneet esimerkkiä ja tehneet sopimuksia. Piikiekkojen kysyntä on elpynyt tuotantoketjun loppupäässä, joten markkinatilaukset ovat lisääntyneet merkittävästi, ja jotkin yritykset ovat nostaneet käynnistysastettaan selviytyäkseen markkinoiden kasvavasta kysynnästä. Tällä hetkellä kaksi ensimmäisen linjan piikiekkoyritystä on nopeasti toipumassa käynnistysasteestaan, ja piikiekkojen uutta laajennuskapasiteettia vapautetaan edelleen, ja piikiekkosegmentti siirtyy uuteen yrityskilpailun vaiheeseen. Piin tarjonnan kireässä markkinarakenteessa odotetaan, että piikiekkojen hintoja hallitsevat jatkossakin sellaiset kiekkoyhtiöt, joilla on vakaa piin tarjonta ja riittävä materiaalin saatavuus. 

Monikiteisten kiekkojen osalta markkinoiden rajallisten monikiteisten resurssien vuoksi monikiteistä kysyntää markkinoilla on heti, kun monikiteistä kysyntää on, monikiteistä tarjontaa mukautetaan välittömästi. Monokiteisiin kiekkoihin verrattuna monikiteiset kiekot ovat hyvin joustavia, ja hinnat vaihtelevat lähes päivittäin, ja monikiteisten markkinoiden hinnat nousivat tällä viikolla edelleen 0,33 dollariin/laatta ja 0,293 dollariin/laatta kotimaassa ja ulkomailla.  

Solujen hinnat nousivat hieman tällä viikolla. Aurinkokennosegmentillä johtava yritys ilmoitti hinnoittelusta syyskuussa, aurinkokennotuotteet nousivat 0,003-0,004USD / W, johtava yritys kaikissa tuoteryhmissä, G12 verrattuna M6-kennojen hintoihin nousi hitaammin, G1-kennojen hinnat pysyivät vakaina, monikiteisten tuotteiden tarjouksen peruuttaminen. Heijastavat johtava sopeutua muutoksiin kysynnän synkronointi edistää prosessia suurikokoisten markkinoiden, 160 koko alle tuotteen massatuotannon räätälöinnin tarpeisiin. 

Polykiteisen osalta ulkomaisten markkinoiden kysyntä jatkoi vapautumista ja tuotantoketjun alkupään raaka-ainekustannuksia lähetettiin edelleen, mikä nosti polykiteisten aurinkokennojen hintaa kotimaassa ja ulkomailla 0,124 USD / W ja 0,109 USD / W tällä viikolla. 

Koska nykyistä aurinkokennoa rajoittavat raaka-aineiden hinnat, kustannuspaineet ovat edelleen suuret. Nykyinen kierros johtavien mukautettujen hintojen, on ollut valtavirran nykyisen markkinatarjonnan, ja ei ollut johtava nouseva suuntaus. Tällä hetkellä tuotantoketjun loppupään yritykset aurinkokennojen markkinoilla on edelleen ilmeisempi odota ja katso -asenne, tilauksen lämpö hieman takaisin, joka perustuu loppukysynnän tukeen, odotetaan solun markkinahintojen odotetaan olevan pieni ylöspäin säätövara.  

Tämän viikon PV-moduulin tarjouksen vaihtelut, PV-moduulin markkinahinnat yleensä nousivat. Johtuen viimeaikaisesta vapauttamisesta PV-moduulien apumateriaalien ovat lisänneet signaalia, PV-moduuli yritykset alkoivat liikkua, jossa linja PV-moduuli yritykset ovat ilmoittaneet syyskuussa hinnoittelu, markkinoiden hyväksyntä tai vähitellen parantaa. Muutamat yritykset yrittivät nostaa yksikiteisten M6-moduulituotteiden hintaa 0,004-0,005USD/W, mutta kauppojen määrä oli vähäinen. Monikiteisten moduulien osalta tämän viikon markkinatapahtumat ovat olleet suurempia ja toimitukset ovat sujuvampia. Vuodesta komponentti apumateriaalit, muiden teollisuudenalojen kysyntä rebound vaikutus, aurinkokenno elokuva ja taustalevy raaka-aineiden hinnat kautta linjan, edistää PV EVA elokuva ja taustalevy hinnat synkronoitu ylöspäin, pienet ja keskisuuret komponenttiyritykset, koska määrä on pieni, osto komponentti apumateriaalien neuvottelu on suhteellisen epäedullinen, tai vaikuttaa komponentin tuotannon edistymistä jossain määrin.   

Tällä viikolla aurinkosähkölasin kokonaismarkkinahinta on edelleen vakaa. 3,2 mm: n aurinkosähkölasin hinta on 3,26-3,57 USD/㎡, 2,0 mm: n aurinkosähkölasin hinta on 2,64-3,10 USD/㎡. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat suhteellisen joustavia tarjouksissaan, ja joistakin syyskuun tilauksista neuvotellaan pienellä korotuksella 0,16-3,31 USD/㎡.

Aurinkosähköiset moduulit Tämän viikon PV-moduulin tarjouksen vaihtelut, PV-moduulin markkinahinnat yleensä nousivat. Johtuen viimeaikaisesta vapauttamisesta PV-moduulien apumateriaalien ovat lisänneet signaalia, PV-moduuli yritykset alkoivat liikkua, jossa linja PV-moduuli yritykset ovat ilmoittaneet syyskuussa hinnoittelu, markkinoiden hyväksyntä tai vähitellen parantaa. Muutamat yritykset yrittivät nostaa yksikiteisten M6-moduulituotteiden hintaa 0,004-0,005USD/W, mutta kauppojen määrä oli vähäinen. Monikiteisten moduulien osalta tämän viikon markkinatapahtumat ovat olleet suurempia ja toimitukset ovat sujuvampia. Vuodesta komponentti apumateriaalit, muiden teollisuudenalojen kysyntä rebound vaikutus, aurinkokenno elokuva ja taustalevy raaka-aineiden hinnat kautta linjan, edistää PV EVA elokuva ja taustalevy hinnat synkronoitu ylöspäin, pienet ja keskisuuret komponenttiyritykset, koska määrä on pieni, osto komponentti apumateriaalien neuvottelu on suhteellisen epäedullinen, tai vaikuttaa komponentin tuotannon edistymistä jossain määrin.