Aurinkosähköteollisuuden toimitusketjun hinnat: loppukysyntä on kasvanut ja aurinkosähkömoduulien hinnat ovat nousseet kaikilla tuotantoketjun alkupään segmenteillä.

· PV-hinnan-trendi
Aurinkosähköteollisuuden toimitusketjun hinnat: loppukysyntä on kasvanut ja aurinkosähkömoduulien hinnat ovat nousseet kaikilla tuotantoketjun alkupään segmenteillä.

 

Aurinkopiiri: noteeraukset jatkoivat nousuaan, ja yksikiteisen piin kokonaisnoteeraukset nousivat RMB:nä noin 236 RMB/KG:aan. 

Kiinassa loppumarkkinoiden kysyntä kasvoi, yhdistettynä kiinalaisen uudenvuoden varastointikysyntään, eri linkkien kysyntä kasvoi, aurinkopiikiekkojen kysyntä kasvoi, aurinkopiinikiekot säilyttivät korkean käynnistysasteen, aurinkopiimateriaalin hankintakysyntä jatkoi myös nousuaan, ulkomailla, Intia vahvisti, että uusi tariffijärjestelmä pannaan täytäntöön 1. huhtikuuta, Japanin FIP-järjestelmä on päättymässä, Euroopan markkinat alkoivat vähitellen varastoida varastojaan, kokonaiskysyntä kasvoi jatkuvasti; ja aurinkopiimateriaalin laajentuminen Tuotantokapasiteetin vapauttamisen hidas eteneminen, joka ei pysty vastaamaan hankintakysyntään, ylitarjontatilanteen muodostuminen, hinnat nousevat edelleen.

 

Aurinkopiiri

Tarkkaile aurinkopaneelin pii tuotantotoiminnan ja merenkulun tilanne, tällä viikolla jotkut yritykset alkoivat allekirjoittaa helmikuun tilauksia, jotka perustuvat tarjonta tiukka tilanne, jotkut tilaukset on allekirjoitettu maaliskuussa, odotetaan ennen kiinalaisen uudenvuoden aurinkopaneelin pii hinnat pysyvät vakaana ja nouseva trendi.

 

PV-kiekot: hinnat nousivat kautta linjan, ja M10- ja G12-valokennokiekkojen hinnat nousivat merkittävästi.

 

Tällä viikolla Longi ilmoitti uudesta tarjouskierroksesta, jossa G1-, M6- ja M10-valokennokiekkojen hinnat nousevat vaihtelevasti. Yhtäältä vaikuttaa tuotantoketjun alkupään PV-piinien hinnannousu, kustannukset nousivat ja hinta nousi; toisaalta Qinghain, Kiinan, maanjäristys vaikutti joidenkin PV-piikiekkoyritysten tuotannon vähenemiseen, viivästyi PV-piinien kuljetus ja aiheutti laitteiden huoltoseisokin, lyhyen aikavälin tarjonta voi olla riittämätöntä; lisäksi Kiinan ja merentakaisten terminaalien kysyntä kasvaa, aurinkokennojen ja PV-moduulien hankinnan nopeuttaminen nopeuttaa hankintoja, mikä tukee PV-piikiekkojen hinnannousua. Tällä viikolla G1 PV-kiekon valtavirran transaktiohinta nousi noin USD 3,316 / PC, M6 PV-kiekon valtavirran transaktiohinta nousi noin USD 0,813 / PC, M10 PV-kiekon valtavirran transaktiohinta nousi noin USD 0,962 / PC, G12 PV-kiekon valtavirran transaktiohinta nousi noin USD 1,278 / PC. Monikiteisten monikiteisten resurssien tarjonta vähenee vähitellen, kysyntä ulkomaisilla markkinoilla kasvaa ja kysyntä ylittää tarjonnan, ja monikiteisten kiekkojen hinnat nousevat 0,26 dollariin / PC.

 

PV-kiekot

Tarkkaile tuotantotoimintaa ja aurinkosähköisen piikiekkojen lähetystä, nykyinen loppumarkkinoiden kysyntä paranee, mikä ajaa tuotantoketjun loppupään aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien käynnistysnopeutta yhdessä varastojen poistamisen vaikutuksen kanssa ensimmäisen linjan yrityksen käynnistysnopeuden alkupuolella odotetaan säilyttävän 70 prosentin käynnistysnopeuden helmikuussa, laajennuskapasiteetti kasvaa myös vähitellen, mikä lievittää tehokkaasti tiukkaa tarjontatilannetta.

 

Aurinkokennot: hinnat nousivat hieman, kun kysyntä ulkomailla kasvoi, mikä tuki M6:n hintoja 0,155 USD/W.

 

Kun tuotantoketjun yläpuolella aurinkokennojen pii, aurinkosähköinen pii piikiekko loppu hinta vaellus, kustannusten nousu, aurinkokennojen hinnat seurata, kysyntä, maailmanlaajuinen terminaalin kysyntä ovat eriasteisia parannus, yhdistettynä kiinalaisen uudenvuoden varastointi tarpeet, kysyntä aurinkokennojen hieman lisääntynyt, yleinen tasainen lähetykset, tuki aurinkokennojen hinnat ylöspäin, tällä viikolla M6 aurinkokenno valtavirran liiketoimet USD 0,17 / W tai niin Tällä viikolla M6-aurinkokennoja myytiin noin 0,17 dollarilla/W, M10-aurinkokennoja noin 0,175 dollarilla/W ja G12-aurinkokennoja noin 0,173 dollarilla/W. Aurinkokennoyritysten yleisen työasteen odotetaan olevan tammikuussa noin 60-70 prosenttia.

 

Aurinkokennot

Aurinkosähkömoduulit: Tarjonta pysyi kokonaisuudessaan vakaana, eikä kauppahinnoissa ollut merkittäviä vaihteluita.

 

CNNC:n hiljattain julkaisema julkinen ilmoitus aurinkosähkömoduulien keräämisestä osoitti, että yksi- ja kaksipuolisen moduulin keskihinta oli 0,285 USD/W ja 0,290 USD/W, ja ensimmäisen tason noteerausten hinta oli suhteellisen korkea, 0,292 USD/W ja 0,296 USD/W, ja toisen tason aurinkosähkömoduuliyritysten noteerausten välillä oli suuria eroja. Terminaalin kysyntä oli kohonnut yhdessä kiinalaisen uudenvuoden varastointitarpeen kanssa, ja tuotantoketjun alkupään hinnankorotuksen vaikutuksesta jotkin aurinkokennomoduuliyritykset halusivat edelleen korottaa tarjouksiaan, mutta terminaalissa ei ollut todellista kauppaa, eikä hinnankorotus ollut tarpeeksi motivoitunut, eikä kauppahinnoissa ollut merkittävää vaihtelua. Tällä viikolla monokiteisen 166 mm:n aurinkokennomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,292 USD / W, monokiteisen 182 mm:n aurinkokennomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,293 USD / W, monokiteisen 210 mm:n aurinkokennomoduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,295 USD / W.

Lasin hinta pysyi tällä viikolla vakaana apumateriaalien osalta. Viime aikoina eräät lasiyritykset ovat ilmoittaneet hinnankorotuksista, mutta tuotantoketjun loppupää ei ostanut, eikä hinnankorotus riittänyt. Tällä viikolla 3,2 mm paksun lasin valtavirtainen hinta oli noin 4,105 USD /㎡, kun taas 2,0 mm paksun lasin valtavirtainen hinta oli noin 3,237 USD /㎡.

 

Aurinkosähkömoduulit

Ensi viikon ennuste.

 

Yhdessä kiinalaisen uudenvuoden lähestyessä Euroopan markkinat alkoivat siirtyä valmisteluvaiheeseen, aurinkosähköterminaalien kysyntä kasvoi vähitellen, aurinkopaneelien hinta eri linkkien yläpuolella nousi, yleinen yrityksen käynnistysaste pysyi korkealla tasolla. PV-moduulit, kun jotkut PV-moduuli yritykset nostivat noteerauksiaan, terminaalimarkkinat eivät tehneet positiivista vastausta, onko PV-moduulien hintoja nostetaan, on vielä reagoitava markkinoilla.