Miten varmistetaan aurinkosähköjärjestelmien tehokas ja luotettava toiminta 25 vuoden ajan?

· Tietoja aurinkosähköstä

Maysun Solar-der Hersteller von Solarmodulen, dem Sie seit über 13 Jahren in der Photovoltaik-Industrie vertrauen können

Ensinnäkin, valvoa tiukasti laatua tuotteiden valinnassa ja varmista, että valitset PV-moduulien merkkivalmistajat.

Siten lähteestä varmistaa, että moduulin sähköntuotanto 25 vuotta ilman ongelmia: ① Moduulin sähköntuotanto teho takuu 25 vuotta, jotta varmistetaan moduulin tehokkuus.

① 25 vuoden takuu moduulin tuottamalle teholle moduulin tehokkuuden varmistamiseksi

②Have kansallinen laboratorio (tuotantolinjan tiukka laadunvalvontajärjestelmä)

③Suuri mittakaava (mitä suurempi tuotantokapasiteetti, sitä suurempi markkinaosuus ja sitä selvemmät mittakaavaedut). 

④Strong goodwill (mitä vahvempi brändivaikutus, sitä parempi myynnin jälkeinen palvelu) 

⑤ Keskittyvätkö ne vain aurinkosähköön (100-prosenttisesti aurinkosähköä tuottavat yritykset ja yritykset, jotka ovat vain aurinkosähköä tuottavia tytäryhtiöitä, suhtautuvat eri tavoin alan jatkuvuuteen). Järjestelmän kokoonpanon osalta on varmistettava, että valitset komponenttien yhteensopivuuden kannalta parhaan yhteensopivuuden invertterien, konvergenssirasioiden, ukkossuojamoduulien, jakelurasioiden, kaapeleiden jne. kanssa.

Toiseksi, järjestelmän rakennesuunnittelun ja kattoon kiinnittämisen osalta valitse sopivin kiinnitysmenetelmä ja yritä olla vahingoittamatta vedeneristyskerrosta (eli kiinnitysmenetelmä, jossa ei lyödä paisuntapultteja vedeneristyskerrokseen), vaikka sinun on korjattava se, on piilevä vaara tulevasta vuodosta.

Rakenteellisella puolella on varmistettava, että järjestelmä on riittävän vahva selviytymään äärimmäisistä sääolosuhteista, kuten raekuuroista, salamoista, taifuuneista ja raskaasta lumesta, sillä muuten se on 20 vuoden riski sekä katon että kiinteistön turvallisuudelle.