VenuSun Silver Frame 410W monokiteinen aurinkopaneeli 210mm PERC 80 solua

VenuSun Silver Frame 410W monokiteinen aurinkopaneeli 210mm PERC 80 solua

Teho: 390W 395W 400W 405W 410W 410W
Mitat (L × W × T): 1775 × 1098 × 28mm
Suurin järjestelmäjännite: 1500V 20A
Pakkaus: 39 kpl / lava, 1014 kpl / 40 "HQ"
1. Uusi layout-suunnittelu, yleinen layout on kompakti ja yhtenäinen, täydellinen koko ja paino, säästää asennustilaa ja kuljetuskustannuksia.
2. Täydellinen sarjan pieni virtapiirin suunnittelu, joka on täydellisesti sovitettu valtavirran vaihtosuuntaajiin.
3. Edistyksellisin 210 mm: n suurikokoinen akku ja PERC + SE -tekniikka, korkeampi muuntotehokkuus ja asennuskustannusten säästäminen.
4. MBB + Half-Cut -tekniikka luotettavamman suorituskyvyn saavuttamiseksi ja varjostuksen aiheuttaman tehon epäsuhdan tehokkaaksi vähentämiseksi.
5. Erittäin automatisoidut tuotantolaitteet, kypsä ja vakaa tuotantotekniikka, 25 vuoden laadunvarmistus.
6. Riittävä kaapelin pituus jopa 70 cm vaaka- ja pystyasennuksen varmistamiseksi ilman ylimääräisiä jatkokaapeleita.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Täydellinen sarjapiirirakenne välttää vyötärölinjan käyttöä PV-moduulin keskellä, jolloin se saa yhtenäisen asettelun. Etupuolen 3,2 mm paksu karkaistu lasi parantaa tehokkaasti moduulin kestävyyttä tuulta, lunta ja rakeita vastaan. Kapseloitu EVA on valmistettu Kiinan ensiluokkaisesta tuotemerkistä, jolla on korkea paino, UV-kestävyys, PID-kestävyys, korkea tarttuvuus ja korkea säänkestävyys, minkä ansiosta PV-moduuleilla on pidempi käyttöikä. 210 * 105mm aurinkokennon hitsauskoko ja 5 * 16Pcs-järjestely tekevät moduuleista kohtuullisen kokoisia ja kevyempiä, jolloin ne ovat helpompia kuljettaa ja asentaa, mikä säästää PV-voimalaitoksen jokaisen linkin kustannuksia.

2. Hopeinen alumiiniseosrunko on anodisoitu oksidikalvon paksuudella yli 14 mikronia ja kovuudella yli 12HW, mikä parantaa tehokkaasti aurinkopaneelin rakenteellista vakautta ja mekaanista kantavuutta. 3. Kolmivaiheinen muovitäytteinen liitäntäkotelo on läpäissyt TUV 1500V -jänniteeristystestin, jotta se soveltuu monimutkaisempiin asennusympäristöihin, ja IP68-suojaustasolla on turvallisempi käyttötakuu.

3. Käyttämällä monokiteisen piin moniporttisia suurikokoisia 210 mm: n soluja, jokainen solu on läpäissyt tiukan testauksen ja värin lajittelun, jotta vältetään aurinkopaneelien värierojen ongelma ja varmistetaan, että kunkin PV-moduulin solun väri on yhdenmukainen.Valtavirran kennotekniikoiden, kuten MBB-puolisoluisen PERC+SE:n, soveltaminen tekee moduulin muuntohyötysuhteesta yli 21 prosenttia, jolloin samalle kattopinta-alalle voidaan asentaa enemmän tehoa. Moduulin suorituskyky on täydellinen hämärässä, ja se tuottaa tehoa hämärässä. 25 vuoden takuu tuotteen suorituskyvylle, 10 vuoden tehontuotanto ≥ 92 %, 20 vuoden tehontuotanto ≥ 82 %.

4. Uusi pakkaussuunnittelu. Hyväksy 37PCS ulompi laatikko pystysuora pakkaus, kohtuullisempi, ei vain vähentää pakkauskustannuksia, vaan myös säästää kuljetuskustannuksia, lisätä kuljetuksen turvallisuutta ja lujuutta. Osien välillä käytetään paperisia kulmasuojia, jotta vältetään törmäykset ja kitka kehysten välillä. Pakkauksen sisäpuoli on kiinnitetty 5 muovisella teräsvanteella ja ulkopuoli on kiinnitetty 7 muovisella teräsvanteella sen varmistamiseksi, että osat eivät vaurioidu pitkän matkan meri- ja maakuljetuksissa. Ulkopakkaus voidaan myös räätälöidä asiakkaiden vaatimusten mukaan, jotta asiakkailla on enemmän valinnanvaraa.

5. Seuraavassa on VenuSunin hopeakehyksen PV-paneelien tietolomake, jonka yhtiö on tuottanut.