TwiSun X 390W-410W kaksinkertainen lasi musta kehys vahvistettu PV-moduuli PERC 210mm 120cells 120mm

TwiSun X 390W-410W kaksinkertainen lasi musta kehys vahvistettu PV-moduuli PERC 210mm 120cells 120mm

Tuotemerkki: Maysun
Teho: 390W 395W 400W 405W 410W 410W
Koko: 1760×1098×30 mm.
Pakkaus: 37kpl / lava, 962kpl / 40HQ.

1. Käyttämällä puhdasta fyysistä karkaistua lasia, jolla on nolla vedenläpäisevyys, kulutuskestävyys, korroosionkestävyys, palonkestävyys ja muut ominaisuudet, jotta kaksinkertaiset lasimoduulit voidaan käyttää laajalti erilaisissa ankarissa ympäristöissä, voivat jatkaa toimintaansa jopa 30 vuotta.
2. Käyttämällä päivitettyä 6065-T6-alumiiniseosprofiilia, joka on paksuuntunut ja laajentunut mekaanisen kuormituksen lisäämiseksi 20 prosentilla; lisäämällä kaksi uutta vahvistuspalkkia kokoonpanon etummaisen lumikuorman lisäämiseksi 6000Pa: iin, joka soveltuu erinomaisesti korkeille vuorille ja lumisille alueille.
3. Kukin vahvistuspalkki on kiinnitetty runkoon kahdella ruuvilla molemmin puolin, ja keskellä on erittäin elastinen 3M-teippi törmäyksenestotyynynä, joka suojaa komponentteja paremmin.
4. Edistyksellinen 210 mm: n suurikokoinen piikiekko ja 1/3-leikattu kennotekniikka, matalavirtainen muotoilu, joka sopii markkinoiden valtavirtaisiin inverttereihin.
More Details

1. Lasin vedenkestävyys, säänkestävyys, korroosionkestävyys ja kulutuskestävyys ylittävät kaikki tunnetut muovit, ja niitä voidaan käyttää laajalti vaikeissa ympäristöissä, kuten kylmässä, korkeassa lämpötilassa, korkeassa kosteudessa, suolasuihkussa ja ammoniakissa. Kaksipuolinen lasi, jossa on POE-kapselointimateriaali, antaa TwiSunX-moduuleille erinomaisen PID-kestävyyden ja jopa 30 vuoden käyttöiän.
2. Moduulien takaosaan on lisätty kaksi alumiiniseoksesta valmistettua vahvikepalkkia, jotka parantavat huomattavasti lumikuorman etukuorman kestävyyttä 6000 Pa:iin, mikä soveltuu erinomaisesti korkeille vuoristoalueille ja lumisille alueille; kolmiosaisen kennorakenteen ansiosta moduulit voivat toimia noin 10 A:n virralla, mikä sopii täydellisesti nykyisiin eurooppalaisiin valtavirtaisiin inverttereihin.
3. Kaikki moduulit ovat läpäisseet tiukat mekaaniset suorituskykytestit ja EL-testit, ja leveämpi ja paksumpi 6005-T6-alumiiniseosrunko on lisännyt moduulien mekaanista kuormituslujuutta 20 prosenttia. Uusi vahvikepalkki on kiinnitetty kahdella ruuvilla molemmille puolille, ja vahvikepalkin keskelle on lisätty erittäin elastinen 3M-teippi törmäyksenestotyynyksi, joka suojaa moduuleja paremmin.
4. Takakansi on lasitettua valkoista keraamista lasia, joka heijastaa enemmän auringonvaloa ja lisää moduulin tehontuottoa 1 %.
5. Ulkopakkaus voidaan personoida asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tällä hetkellä Maysun käyttää pystysuorassa linjassa olevia laatikoita, joissa on kulmasuojat moduulien erottamiseksi toisistaan, jotta vältetään metallien törmäykset ja kitka kuljetuksen aikana. Pakkaus on kiinnitetty useilla muovisiteillä sisältä ja ulkoa, jotta komponentit olisivat turvallisempia pitkän matkan maa- ja merikuljetuksissa.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen