TwiSun X 390W--410W kaksinkertainen lasi kaikki musta PV-moduuli PERC 210mm 120cells

TwiSun X 390W--410W kaksinkertainen lasi kaikki musta PV-moduuli PERC 210mm 120cells

Tuotemerkki: Maysun
Teho: 390W 395W 400W 405W 410W 410W
Koko: 1760×1098×28 mm.
Pakkaus: 39kpl / lava, 1014kpl / 40HQ

1. Lasilla on nolla vedenläpäisevyys, kulutuskestävyys, korroosionkestävyys ja palonkestävyys, mikä tekee kaksoislasimoduuleista laajalti käytettyjä erilaisissa ankarissa ympäristöissä ja voi toimia jatkuvasti jopa 30 vuotta.
2. Käyttämällä päivitettyä 6065-T6-alumiiniseosprofiilia, joka on paksuuntunut ja laajentunut mekaanisen kuormituksen lisäämiseksi 20 prosentilla; lisäämällä kaksi uutta vahvistuspalkkia kokoonpanon etummaisen lumikuorman lisäämiseksi 6000Pa: iin, joka soveltuu erinomaisesti korkeille vuorille ja lumisille alueille.3. Edistyksellinen 210mm suuri piikiekko ja 1/3 leikattu solutekniikka, matalan virran suunnittelu, joka on mukautettu markkinoiden valtavirran invertteriin.
4. Musta keraaminen lasite yhdistettynä mustaan oksidianodisoituun kehykseen, joka esittää täydellisen täysin mustan ulkonäön ja sulattaa myös lunta nopeammin, sopii paremmin Pohjois-Euroopan kylmille alueille.
More Details

1. Lasin vedenkestävyys, säänkestävyys, korroosionkestävyys ja kulutuskestävyys ylittävät kaikki tunnetut muovit, ja niitä voidaan käyttää laajalti vaikeissa ympäristöissä, kuten kylmässä, korkeassa lämpötilassa, korkeassa kosteudessa, suolasuihkussa ja ammoniakissa. Kaksipuolinen lasi, jossa on POE-kapselointimateriaali, antaa TwiSun-moduuleille erinomaisen PID-kestävyyden ja jopa 30 vuoden käyttöiän.
2. 1,6 mm + 1,6 mm:n karkaistu lasi ja erittäin kapea 28 mm:n alumiiniseosrunko vähentävät moduulien painon 19,5 kg:aan, joten ne on helppo asentaa hajautettuihin järjestelmiin.
3. Kaikki moduulit ovat läpäisseet tiukat mekaaniset suorituskykytestit ja EL-testit, ja päivitetty 6005-T6-alumiiniseosrunko on lisännyt moduulien mekaanista kuormituslujuutta 20 %. Lasi korvaa perinteisen taustalasin, mikä tekee moduuleista huomattavasti paloturvallisempia. Esimerkiksi Saksassa on lakisääteinen vaatimus, jonka mukaan kaksilasiset moduulit on asennettava 0,5 metrin etäisyydelle naapureista, kun taas yksilasisten moduulien asentaminen edellyttää vähintään 1,25 metrin etäisyyttä naapureista.
4. Musta keraaminen lasitettu lasi, jossa on musta anodisoitu alumiinikehys, antaa moduuleille täydellisen kokomustan ulkonäön, joka sopii tyylikkääseen eurooppalaiseen arkkitehtoniseen estetiikkaan.
5. Ulkopakkaus voidaan personoida asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tällä hetkellä Maysun käyttää pystysuorassa linjassa olevia laatikoita, joissa on kulmasuojat moduulien erottamiseksi toisistaan, jotta vältetään metallien törmäykset ja kitka kuljetuksen aikana. Pakkaus on kiinnitetty useilla muovisiteillä sisältä ja ulkoa, jotta moduulit olisivat turvallisempia pitkän matkan maa- ja merikuljetuksissa.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen