166mm Shingling 408cells 470W-490W PV-moduulit

166mm Shingling 408cells 470W-490W PV-moduulit

Teho: 470W 475W 480W 485W 490W
Shingling 470W 480W 490W PV-moduulit
Koko (P × L × T): 2056*1140*35 mm
Järjestelmän maksimijännite: 1000 V / 1500 V
Pakkaus: 31 kpl/lava, 682 kpl/40HQ

1. Uudentyyppinen komponenttien pintaasettelu, kompakti solujärjestely ja kaunis ulkonäkö.
2. Matalan lämpötilan liimaprosessi, hitsausteippiä ei tarvita, mikä vähentää halkeamien riskiä.
3. Älykkäät ja kehittyneet tuotantolaitteet, erinomainen tuotantopaikan laadunvalvonta korkealaatuisten komponenttien tuotannon varmistamiseksi.
4. Täysin rinnakkainen piirisuunnittelu, pieni tehonhäviö, pieni varjosuojatehon epäsuhta ja alhainen lämpötilakerroin.
More Details

1. Kohtuullinen koko, suuri koko ja suuri teho, säästävät asennusaluetta ja asennustyökustannuksia. 166*33,2 mm: n solun leikkauskoko, 12*34 solun solujärjestelmän tiheys on suurempi, teho on suurempi ja tuotannon tehokkuus on suurempi. Vähärautapinnoitetun karkaistun lasin käyttö lisää valonläpäisevyyttä ja vähentää valon heijastavuutta. Moduulipaketissa käytetään korkealaatuista EVA-materiaalia, erinomainen PID-vastustuskyky, korkea läpinäkyvyys ja korkea katkaisuyhdistelmä, mikä parantaa tehoa ja varmistaa samalla moduulin pitkän aikavälin säänkestävyyden.

 

 

2. Alumiiniseoskehys voi tehokkaasti suojata komponenttia iskuilta ja kuormitukselta aiheutuvilta vaurioilta. Alumiiniseosprofiilin kovuus ja oksidikalvon paksuus ovat tärkeitä parametrejä komponentin pitkän aikavälin turvallisen ja vakaan toiminnan kannalta. käyttämämme alumiiniseoskehyksen suorituskyky on alan johtava. Laadukas liitäntärasia on erittäin tärkeä osa moduulia, joka varmistaa, että järjestelmän virta kulkee ohitusdiodin läpi, kun moduuli on varjostettu, mikä vähentää moduulin kuumien kohtien riskiä. Kaksipuolinen fluoria sisältävä taustalevy suojaa komponentteja tehokkaasti yli 25 vuoden käyttöikä ulkona.

 

 

3. Kenno käyttää tuhoamatonta leikkausprosessia, joka vähentää tehokkaasti reunavaurioita kennoleikkausprosessin aikana, suojaa piin PN-risteystä vaurioilta ja sillä on täydellinen sähköteho. Laminointiliima ei vaadi korkeaa lämpötilaa, mikä välttää tehokkaasti akun halkeamien vaaran. Jokaisen moduulin jokaiselle solulle on tehty useita EL -tarkastuksia sen varmistamiseksi, että moduulin ulkonäkö on virheetön, ja se takaa myös erinomaisen sähköisen suorituskyvyn, jota ei voida nähdä visuaalisesti.

 

 

4. Jokaiselle komponentille on tehty useita ulkonäköviatarkastuksia, sisäisiä sähköisiä suorituskykytestejä ja turvallisuustestit. Kun arviointi on hyväksytty, valmis tuote pakataan. Alla olevassa kuvassa näkyvä pakkausmenetelmä on paras tällä hetkellä teollisuudessa yleisesti käytetty pakkausmenetelmä, joka suojaa komponentteja tehokkaasti halkeamilta ja puristusjännityksen aiheuttamilta vaurioilta. Pakkauslaatikon ulkopuolella oleva käärekalvo suojaa tehokkaasti vesihöyryä kuljetuksen aikana käsitellä asiaa.

 

 

5. Seuraavassa on 408 -kennoisen aurinkosähkömoduulin tekniset tiedot, jotka voidaan ladata milloin tahansa napsauttamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen