166MM Shingling 340cells 390W-410W PV-moduulit

166MM Shingling 340cells 390W-410W PV-moduulit

Teho: 390W 395W 400W 405W 410W
Mitat (P × L × T): 1719 * 1140 * 35 mm
Järjestelmän maksimijännite: 1000V/1500V
Pakkaus: 31kpl/lava, 806kpl/40 "HQ

1. Innovatiivinen rakenne, liimaus alhaisessa lämpötilassa, suuri tiheys, parempi estetiikka.
2. Turvallinen ja luotettava, ei hitsaushalkeamia, alhainen käyttölämpötila, korkean paineen kestävyys.
3. Järjestelmän hinta on alhainen, komponentin hyötysuhde on korkea ja järjestelmän kustannukset pienenevät.
4. Alhainen varjostushäviö, täydellinen rinnakkaispiirien asettelu tuo tehokkaamman sähköntuotannon.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Viisiosainen 166*33,2 mm: n kennoleikkauskoko, 10*34 kpl: n kennojärjestely antaa moduulille kompaktin ulkoasun ja älykkään ulkonäön, joka sopii erittäin hyvin rakennukseen integroitujen aurinkosähkövoimalahankkeiden asennukseen ja käyttöön. Shingled-aurinkokennot eivät tarvitse korkean lämpötilan hitsausta hitsausteipillä aurinkokennojen vaurioitumisen välttämiseksi hitsausprosessin aikana.Moduulin etuosassa, jossa ei ole verkkojohtoja, on tiheä aurinkokennojärjestely, joka on teknisesti esteettisempi. Shingled -moduulitekniikka ja HJT -kennotekniikka voidaan yhdistää täydellisesti, ja se on lupaavin prosessiteknologia aurinkosähkömoduulien tulevaisuudessa.

 

 

2. Shingled-moduuli käyttää 6063-T6-alumiiniseoskehystä, jolla on suurempi leikkaustarkkuus ja vahvempi kovuus, mikä takaa tehokkaasti moduulin rakenteellisen vakauden ja voi tehokkaasti parantaa moduulin tuulen- ja lumikuorman kestävyyttä. Kaikki vyöruusumoduulien pakkausmateriaalit ovat läpäisseet TUV -sertifioinnin DC 1500V -kestävyysjännitetestin ja läpäisseet IEC -standardin mukaiset ammoniakki-, hiekka-, suola-, PID- ja muut ankarat ympäristötestit. Täysi rinnakkaispiirisuunnittelu välttää useampien diodien käytön ja vähentää kytkentärasian kustannuksia.

 

 

 

3. Matalan lämpötilan liimausprosessi, vähemmän piilotettuja halkeamia, lyhyempi piirietäisyys, ei juotosnauhaa, alhaisemmat kustannukset, pienempi lankahäviö ja tehokkaasti lisääntyvä teho. Kun solut on kytketty sarjaan moduulissa, täysin rinnakkaispiiri voi tehokkaasti vähentää moduulin varjonsuojan mukautumishäviötä. Moduulit ovat läpäisseet 100% EL -tarkastuksen ja tehotestauksen, mikä takaa tehokkaasti moduulien laadun.

 

 

4. Useiden ulkonäkö- ja sisäisten viatarkastusten jälkeen pätevät tuotteet pakataan varastoon. Pystysuora pakkaus on tällä hetkellä paras pakkausmenetelmä, joka takaa tehokkaasti komponenttien pienimmän puristusjännityksen pinon jälkeen ja vähentää kuljetuksen aikana syntyvien halkeamien riskiä. . Käytetään monikerroksista aaltopaperia ja kulmasuojaa, ja hihnat on kiristetty komponenttien pitkän matkan maa- ja merikuljetusten turvallisuuden varmistamiseksi.

 

 

5. Seuraavassa on 340 -kennoisen aurinkosähkömoduulin tekniset tiedot, jotka voidaan ladata milloin tahansa napsauttamalla linkkiä.