182 mm PERC 120 cells 440W-460W Photovoltaic Aurinkopaneeli

182 mm PERC 120 cells 440W-460W Photovoltaic Aurinkopaneeli

Teho: 440W 445W 450W 455W 455W 460W
Dimension (L×W×T):1908×1134×30mm
Järjestelmän enimmäisjännite: 1500V
Pakkaus: 31 kpl / lava, 744 kpl / 40HQ

1. Uusi kennotekniikka, korkea teho, moduulin hyötysuhde jopa 21,7 %.
2. Tasoitettu kWh-kustannus vähenee jopa 4,5 % ja järjestelmäkustannus jopa 5,6 %.
3. Kattava LID/LeTID-vaimennuksen lieventämistekniikka, joka voi vähentää vaimennusta jopa 50 prosenttia.
4. Kohtuullinen komponenttien asettelusuunnittelu PID-kestävyyden parantamiseksi ja kuumien pisteiden riskin vähentämiseksi.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Moduulin etupuolella käytetyn matalaraudoitetun lasin valonläpäisyaste on yli 92 %, mikä lisää tehokkaasti tehoa. Moduulin etupuoli on valmistettu EVA:sta, jolla on korkea läpäisykyky, ja moduulin takapuoli on valmistettu EVA:sta, jolla on korkea katkaisukyky, ja neliömetriä kohti laskettu paino on yli 560 g, mikä parantaa tehokkaasti moduulin säänkestävyyttä korkeissa lämpötiloissa, korkeassa kosteudessa ja suurissa lämpötilaeroissa. 182 * 91 mm:n solun leikkauskoko ja 6 * 20 kpl:n järjestys tekevät moduulista pienikokoisen ja suuritehoisen moduulin, joka soveltuu eurooppalaisille valtavirtaisille asennustuotteille.

 

 

2. Moduuleissa käytetään anodisoituja alumiiniseosrunkoja, joiden oksidikalvon paksuus on vähintään 14 mikronia, erittäin säänkestäviä kaksipuolisia fluoripintaisia taustalevyjä, kolmea suurvirtaista diodiliimattua liitäntärasiaa ja räätälöityjä kaapelipituuksia asiakkaan vaatimusten mukaan. Laadukkaiden lisämateriaalien käytön ansiosta moduulit läpäisevät menestyksekkäästi TUV:n hiekka-, suolasuihku- ja ammoniakkisäätestit sekä tehostetut mekaaniset kuormitustestit, minkä ansiosta moduulit soveltuvat erilaisiin asennusympäristöihin.

 

 

3. 182 mm:n kokoisten, korkean hyötysuhteen monokiteisten PERC-kennojen käyttö antaa moduuleille suuremman tehon, ja useiden halkaisijaltaan 0,35 mm:n pyöreiden tinattujen kupariliuskojen hitsaaminen antaa moduuleille pienemmän sisäisen vastuksen, pienemmän lämmöntuoton, tasaisemman värin ja paremman ulkonäön. Tuotantotekniikan jatkuvan parantamisen ja päivittämisen sekä raaka-aineiden laadun tiukan valvonnan ansiosta moduulien tehon heikkenemisnopeus pienenee tehokkaasti ja moduulin käyttöikä pitenee.
 

 

 

4. Moduulit on tällä hetkellä pakattu pystysuoraan 31 PCS:n laatikoihin, ja moduulien välissä on paperiset kulmasuojat, jotta vältetään törmäykset ja reunojen välinen kitka. Pakkauksen sisä- ja ulkopuolella käytetään 7 muovista teräsnauhaa moduulien turvallisuuden varmistamiseksi pitkien meri- ja maakuljetusten aikana. Ulkopuolinen laatikko voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaisesti, mikä antaa asiakkaille enemmän valinnanvaraa.

 

 

5. Alla on 182 mm:n 120 kennon suurikokoisten akkumoduulien määrittelykirja, jonka voi ladata milloin tahansa klikkaamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen