PERC 182mm 108 Cells 390W-410W yksikiteinen aurinkopaneeli

PERC 182mm 108 Cells 390W-410W yksikiteinen aurinkopaneeli

Merkki: Maysun
Teho: 390W 395W 400W 405W 410W
Mitat: (P x L x K): 1722 x 1134 x 30 mm

1. Uusi kennoteknologia, korkea lähtöteho ja moduulien hyötysuhde jopa 21,0 %.
2. Rajoitettu vähennys kWh-kustannuksissa jopa 4,5 % ja järjestelmäkustannusten aleneminen jopa 5,6 %.
3. Laaja LID/LeTID-vaimennusteknologia, joka voi vähentää vaimennusta jopa 50 %.
4. Komponenttien sijoittelun järkevä suunnittelu PID-resistanssin lisäämiseksi ja kuumien pisteiden riskin vähentämiseksi.
5. Useita EL-testejä moduulien piilohalkeamien riskin vähentämiseksi ja jatkuvan ja vakaan vaikutuksen saavuttamiseksi.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Moduulin etuosassa käytetyn vähärautaisen lasin valonläpäisykyky on yli 92 %, mikä lisää tehoa tehokkaasti. Moduulin etuosa on valmistettu korkean läpäisevyyden EVA:sta ja moduulin takaosa korkean leikkauskyvyn EVA:sta, jonka grammapaino on yli 560 grammaa neliömetriä kohti, mikä parantaa tehokkaasti moduulin säänkestävyyttä korkeita lämpötiloja vastaan. , korkea kosteus ja suuret lämpötilaerot. 182*91mm kennoleikkauskoko ja 6*18kpl järjestely antaa moduulille kompaktin muodon ja suuren tehon, joka soveltuu Euroopan yleisille asennusmarkkinoille.Maksimijärjestelmäjännite: 1500V.

2. Moduuleissa käytetään eloksoituja alumiiniseoskehyksiä, joiden oksidikalvon paksuus on yli 14 mikrometriä, erittäin säänkestäviä kaksipuolisia fluoritaustalevyjä, kolmea suurvirtadiodiliimattua liitäntärasiaa ja räätälöityjä kaapelipituuksia asiakkaan vaatimusten mukaan. Laadukkaiden apumateriaalien käytön ansiosta moduulit läpäisevät TUV:n hiekka-, suola-, ammoniakki- ja muun säänkestävyyden testit sekä parannetut mekaanisen kuormituksen testit, mikä mahdollistaa moduulien mukauttamisen erilaisiin asennusympäristöihin.

3. 182 mm:n tehokkaiden PERC-monokiteisten kennojen käyttö antaa moduuleille suuremman tehon, ja useiden pyöreiden tinattujen kupariliuskojen, joiden halkaisija on 0,35 mm, hitsaus antaa moduuleille pienemmän sisäisen vastuksen, alhaisemman lämmöntuoton, tasaisemman värin ja paremman ulkonäön. Jatkuvalla tuotantoteknologian parantamisella ja päivittämisellä sekä raaka-ainelaadun tiukalla valvonnalla vähennetään tehokkaasti moduulien tehon heikkenemistä ja pidennetään moduulien käyttöikää.

4.Moduulit on tällä hetkellä pakattu pystysuoraan 37 kpl:n laatikoihin, joissa komponenttien välissä on paperikulmasuojat törmäyksen ja reunojen välisen kitkan välttämiseksi. Pakkauksen sisällä ja ulkopuolella käytetään 7 muovihihnaa, jotka takaavat komponenttien turvallisuuden pitkän matkan meri- ja maakuljetuksissa. Ulompi laatikko voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan, mikä antaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoja. Pakkaus: 37 kpl/lava, 762 kpl/40'HQ.

5. Seuraavat 182 mm:n 108-kennoisen suurkokoisen akun tekniset tiedot voidaan ladata milloin tahansa napsauttamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen