Maysun Solar Venusun Full Black 390W-410W MONO PERC 210mm 80 Cell 1/2 Cut PV-moduuli

Maysun Solar Venusun Full Black 390W-410W MONO PERC 210mm 80 Cell 1/2 Cut PV-moduuli

Teho: 390W 395W 400W 405W 410W 410W
Mitat (pituus × leveys × syvyys): 1775 × 1098 × 28 mm.
Järjestelmän enimmäisjännite: 1500V 20A
Pakkaus: 39 kpl/kuormalava, 1014 kpl/40 "HQ".

1. upouusi layout-suunnittelu, yleinen layout on kompakti ja yhtenäinen, täydellinen koko ja paino, säästää asennustilaa ja kuljetuskustannuksia.
2. piilotettu musta virtakisko, erittäin tyylikäs ja kaunis ulkonäkö kaikkien mustien komponenttien ja täydellinen yhdistelmä rakennustyyliä, sulaa jäätä ja lunta nopeammin talvella.
3. Edistyksellisimmällä 210 mm suurella kennolla ja Perc + SE-tekniikalla on korkeampi muuntotehokkuus ja säästää asennuskustannuksia.
4. MBB + puoli-sirutekniikka, luotettavampi suorituskyky, vähentää tehokkaasti varjojen peittymisen aiheuttamaa tehon epäsuhtaa.
5. pitkälle automatisoidut tuotantolaitteet, kypsä ja vakaa tuotantotekniikka, 25 vuoden laadunvarmistus.
6. Riittävä 70 cm:n kaapelin pituus varmistaa, ettei jatkokaapeleita tarvitse lisätä vaaka- ja pystyasennukseen.
7. Aiempien ohitusdiodien korvaaminen MOS-ohituskytkimillä on energiatehokkaampaa ja minimoi tehohäviön.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. täyden sarjan yhteyden suunnittelu välttää aurinkosähkömoduulin keskimmäisen vyön linjan käyttöä, joten sillä on yhtenäinen layout.the piilotettu väyläkiskon kupariliuska ja musta eristysnauhan peitetekniikka tekevät moduulista täysin mustan ja täydellisen visuaalisen kokemuksen. Etupuolen 3,2 mm paksu karkaistu lasi lisää tehokkaasti komponenttien tuulen-, lumen- ja raekuurojen kestävyyttä. Kapseloitu EVA käyttää Kiinan ensimmäisen linjan tuotemerkkiä, jolla on korkea paino, UV-kestävyys, PID-kestävyys, korkea tarttuvuus, korkea säänkestävyys jne., jotta aurinkosähkömoduulit kestävät pidempään. 210 * 105 mm: n aurinkokennojen hitsauskoko ja 5 * 16 kappaleen järjestely takaavat komponenttien kohtuullisen koon ja kevyemmän painon, mikä on helpompaa kuljetusta ja asennusta varten ja säästää aurinkosähkövoimalan jokaisen yhteyden kustannuksia.

2. Alumiiniseosrunko on musta anodisoitu ja taustalevyn väri on sama kuin silikageeli.Oksidikalvon paksuus yli 14 mikronia ja kovuus yli 12HW lisäävät tehokkaasti aurinkopaneelin rakenteellista vakautta ja mekaanista lujuutta. Mustalla taustalevyllä on pidempi käyttöikä, kun sen molemmilla puolilla on fluoria.Kolmiosainen muovitäytteinen liitäntäkotelo on läpäissyt TUV 1500V:n kestävyysjännite-eristystestin, se mukautuu monimutkaisempiin asennusympäristöihin ja IP68-suojausaste takaa turvallisemman käytön. Mustat komponentit voivat imeä nopeasti lämpöä ja sulattaa lunta ja jäätä talvella, mikä vähentää kattoon kohdistuvaa laakeripainetta.

3. Yksikiteisestä piistä valmistetut suurikokoiset 210 mm:n kennot, joissa on moniväyläiset sulkimet, testataan tarkasti ja värinjako tehdään, jotta vältetään aurinkopaneelien värierojen ongelma. Varmistetaan, että kennon väri on sama jokaisessa aurinkosähkömoduulissa.
MBB:n puolikennoisen PERC+SE:n kaltaisen valtavirran kennoteknologian soveltaminen mahdollistaa sen, että moduulien muuntohyötysuhde on yli 21 % ja että samalle alueelle voidaan asentaa katolle enemmän tehoa. Sillä on täydellinen suorituskyky hämäräss