Maysun Solar N-TOPCon Glass Glass Full Black 420W-435W MONO 182mm 108 Celdas 1/2 Módulo fotovoltaico

Maysun Solar N-TOPCon Glass Glass Full Black 420W-435W MONO 182mm 108 Celdas 1/2 Módulo fotovoltaico

Tuotemerkki: Maysun Solar
Teho: 420 425 430 435 W
Koko: 1722*1134*30mm
Pakkaus: 36 kpl/lava 936 kpl/40HQ

1. N-Solar-teknologialla on heikentyminen ja erinomainen suorituskyky hämärässä, mikä hidastaa tehon heikkenemistä.
2. Käyttämällä puhdasta fyysistä karkaistua lasia, jolla on nolla vedenläpäisevyys, kulutuskestävyys, korroosionkestävyys ja palonkestävyys, kaksoislasien komponentteja voidaan käyttää laajalti erilaisissa ankarissa ympäristöissä ja ne voivat toimia jatkuvasti jopa 30 vuotta.
3. Kaksoislasirakenne voi lisätä PV-paneelien tehoa erilaisissa käyttöskenaarioissa jopa 30 %.
4. Edistyksellinen 182 mm:n piikiekko ja 1/2 kennoteknologia matalavirtasuunnittelulla useimmille markkinoilla oleville inverttereille.
5. Musta keraaminen emali yhdistettynä mustaan ​​anodisoituun kehykseen luo täydellisen ilmeen BAPV:n saavuttamiseen lumisissa olosuhteissa.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Lasin vedenkestävyys, säänkestävyys, korroosionkestävyys ja kulutuskestävyys ylittävät kaikki tunnetut muovit, ja niitä voidaan käyttää laajalti ankarissa ympäristöissä, kuten kylmässä, korkeassa lämpötilassa, korkeassa kosteudessa, suolasuihkussa ja ammoniakkissa. Kaksipuolinen lasi, jossa on POE-pinnoitusmateriaali, tekee N-TOPCon-moduuleista erinomaisen PID-kestävyyden ja jopa 30 vuoden käyttöiän.

2. Kaikki komponentit läpäisevät tiukat mekaaniset suorituskykytestit ja EL-testit.

3. Erinomainen IAM (tulokulman modifioija) ja alhainen säteilyteho, kolmannen osapuolen sertifioima; Monien rinnakkaisten piirien rakenne minimoi moduulin varjohäviöt ylivertaista tehontuotantoa varten.

4. Musta keraaminen lasitettu lasi mustalla eloksoidulla alumiiniseoksella olevalla kehyksellä antaa moduulille täydellisen täysin mustan ulkonäön, joka sopii eleganttiin ja anteliaan eurooppalaiseen arkkitehtoniseen estetiikkaan; Samaan aikaan täysin musta moduuli imee enemmän lämpöä ja voi sulattaa lumen nopeammin kylmillä alueilla, mikä parantaa sähköntuotannon tehokkuutta.
5. Ulompi pakkauslaatikko voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä Maysun käyttää pystysuoraan kohdistettuja laatikoita, joissa on kulmasuojat, jotka erottavat moduulit metallien törmäyksien ja kitkan estämiseksi kuljetuksen aikana. Pakkaus on kiinnitetty useilla muovisilla siteillä sisältä ja ulkoa, jotta komponentit ovat turvallisempia pitkän matkan maa- ja merikuljetuksissa.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen