Maysun Solar Bifacial läpinäkyvä hopeakehys 670-700W MONO PERC 210mm 132 kennoa 1/2 leikattu aurinko

Maysun Solar Bifacial läpinäkyvä hopeakehys 670-700W MONO PERC 210mm 132 kennoa 1/2 leikattu aurinko

Tuotemerkki: Maysun
Teho: 670/680/690/700 WP
Koko: 2385 × 1303 × 35 mm (93,85 × 51,29 × 1,38 tuumaa)
Pakkaus: 31 kpl/lava, 558 kpl/40HQ
1. Korkea asiakasarvo:
Tämä aurinkopaneeli tarjoaa merkittävää asiakasarvoa alhaisemman LCOE-, BOS- ja takaisinmaksuajan ansiosta. Ensimmäisen vuoden ja vuosittaisen heikkenemisen alentaminen mahdollistaa vakaan ja kannattavan investoinnin. Sen yhteentoimivuus yleisten järjestelmäkomponenttien kanssa yksinkertaistaa integrointia ja päivityksiä, mikä lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.
2. Korkea energiatuotto:
Tässä aurinkopaneelissa on huono säteilyteho ja korkea IAM (Incidet Angle Modifier). Se maksimoi energiantuotannon rivien välisessä varjossa.
3. Korkea luotettavuus:
Tämä aurinkopaneeli on tukeva ja luotettava. Tuhoamaton leikkaus vähentää mikrohalkeamia ja parantaa suorituskykyä. Soluprosessin ja moduulimateriaalin hallinta estävät PID:n. Se kestää suolaa, ammoniakkia, hiekkaa, kosteutta, äärimmäisiä lämpötiloja ja C-luokan paloturvallisuutta.
4. Suuri teho jopa 700 W:
1/2-leikattu ja 210 mm piikiekkokennot antavat virtaa tälle aurinkopaneelille. Suuritiheyksinen liitäntä ja monikiskotekniikka lisäävät valonpidätyksen ja virranoton 22,
More Details

Lue lisää tässä aurinkopaneelissa käytetystä tekniikasta:

Mikä on aurinkopaneelien PERC?

Kaksoislasiaurinkopaneelien tutkiminen: teknologinen läpimurto aurinkoenergiassa

1. Korkea asiakasarvo:
Tämä aurinkopaneeli tarjoaa asiakkaille merkittävää lisäarvoa alhaisemmilla tasokustannuksilla (LCOE), alhaisemmilla järjestelmän tasapainokustannuksilla (BOS) ja lyhyemmällä takaisinmaksuajalla. Se takaa alhaisemman ensimmäisen vuoden hajoamisasteen ja vuotuisen hajoamisasteen, mikä varmistaa vakaan ja kannattavan investoinnin. Lisäksi sen yhteensopivuus olemassa olevien yleisten järjestelmäkomponenttien kanssa yksinkertaistaa integrointia ja päivityksiä, mikä parantaa sijoitetun pääoman tuottoa.

2. Korkea energiatuotto:
Tämä aurinkopaneeli tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn erinomaisella Incidet Angle Modifierilla (IAM) ja alhaisella säteilytyksellä, kuten kolmannen osapuolen sertifikaatit vahvistavat. Sen ainutlaatuinen muotoilu optimoi energiantuotannon myös rivien välisissä varjostusolosuhteissa varmistaen maksimaalisen energiatuoton eri ympäristöissä.

3. Korkea luotettavuus:
Tämä aurinkopaneeli on suunniteltu kestämään ja luottamaan. Innovatiivinen tuhoamaton leikkaustekniikka minimoi mikrohalkeamat ja parantaa pitkän aikavälin suorituskykyä. Paneeli kestää myös potentiaalisen aiheuttaman hajoamisen (PID) huolellisen kennoprosessin ja moduulimateriaalin ohjauksen ansiosta. Sen kestävyys ankaria olosuhteita, kuten suolaa, ammoniakkia, hiekkaa, korkeita lämpötiloja ja korkeaa kosteutta vastaan, sekä C-luokan paloturvallisuustestien läpäiseminen takaavat pitkäaikaisen ja turvallisen toiminnan.

4. Suuri teho jopa 700 W:
Tämä aurinkopaneeli tarjoaa vaikuttavan tehon 210 mm:n piikiekoihin perustuvilla suurilla kennoilla ja 1/2-leikkauskennoteknologialla. Se saavuttaa jopa 22,5 %:n moduulitehokkuuden korkeatiheyksisellä liitäntätekniikalla, mikä varmistaa paremman valonkeräyksen ja paremman virranoton monikiskotekniikan ansiosta.


5. Ulkopakkauskotelo voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan:
Tällä hetkellä Maysun käyttää pystysuoraan kohdistettuja laatikoita, joissa moduulit erottavat kulmasuojat metallien törmäyksien ja kitkan välttämiseksi kuljetuksen aikana. Pakkaus on kiinnitetty useilla muovisilla siteillä sisältä ja ulkoa, jotta komponentit ovat turvallisempia pitkän matkan maa- ja merikuljetuksissa.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen