Maysun aurinkopaneeli täysi musta 360W-380W MONO PERC 210mm 232 solua 1/6 Cut

Maysun aurinkopaneeli täysi musta 360W-380W MONO PERC 210mm 232 solua 1/6 Cut

Merkki: Maysun
Teho: 360/365/370/375/380 WP
Mitat: 1735×1020×30 mm.
Pakkaus: 37 kappaletta/kuormalava, 1040 kappaletta/40 HQ.

1. Paras ulkonäkö: Täysin mustan ulkonäön ansiosta moduulit sulautuvat täydellisesti rakennuksen kattoon, ihanteellinen asuin- ja BIPV-katoille.
2. Edistyksellinen 210 mm:n pii ja 1/6-kennotekniikka, matalavirtainen rakenne markkinoiden suosituimmille inverttereille.
3. Suuri asiakashyöty: alhaisemmat energian talteenottokustannukset, mikä johtaa lyhyempään takaisinmaksuaikaan.
4. Korkea energiatehokkuus: Erinomainen IAM (Incident Angle Modifier) -suorituskyky ja alhainen säteilytys, kolmannen osapuolen sertifioima.
5. Korkea luotettavuus: Vähennetyt mikrohalkeamat innovatiivisen leikkaustekniikan ansiosta; PID-kestävyys varmistettu kennoprosessin ja moduulimateriaalin valvonnan ansiosta.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Moduuleilla on täydellinen täysin musta ulkonäkö, joka on esteettisesti miellyttävämpi kuin muut komponentit ja täydentää täydellisesti arkkitehtonista tyyliäsi.täydentää rakennustyyliäsi. Täysin musta moduuli on edullisempi kylmemmillä alueilla, koska se voi sulattaa lumen nopeammin, mikä vähentää energiahäviötä.

2. Sähköä johtava liima (ECA) hopeaa lankaverkon sijasta, mikä mahdollistaa saumattomat liitokset kennojen välillä ja lisää merkittävästi moduulin tehotiheyttä pinta-alayksikköä kohti.Toisaalta piilevien halkeamien riski vähenee, mikä lisää komponenttien luotettavuutta.

3. Edistyksellinen 210 mm:n piikiekko ja 1/6-kennotekniikka, matalavirtainen rakenne, joka soveltuu markkinoilla oleviin tavanomaisiin inverttereihin.

4. Erinomainen IAM (Incidet Angle Modifier) ja matalan säteilyn suorituskyky, kolmannen osapuolen sertifioima; Moniparallispiirin rakenne minimoi moduulien varjohäviöt, mikä takaa erinomaisen sähköntuotannon.

5. Vähentää mikrohalkeamia innovatiivisella leikkaustekniikalla; PID-vakaus varmistetaan kennoprosessin ja moduulin materiaalin ohjauksella; Kestää kovia ympäristöjä, kuten suolaa, ammoniakkia, hiekkaa. alueita, joilla on korkea lämpötila tai korkea kosteus; Mekaaninen suorituskyky jopa 5400 Pa positiiviseen kuormitukseen ja 2400 Pa negatiiviseen kuormitukseen; Luokan C palosuojaustesti läpäisty.

6. Ulkopakkaus voidaan räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tällä hetkellä Maysun käyttää pystysuorassa linjassa olevia laatikoita, joissa on kulmasuojat moduulien erottamiseksi toisistaan ja metallin törmäysten ja kitkan välttämiseksi kuljetuksen aikana. Pakkaus on kiinnitetty useilla muovihihnoilla sisä- ja ulkopuolella, jotta komponentit olisivat turvallisempia pitkän matkan maa- ja merikuljetuksissa.

 

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen