166mm PERC 144 cells 430W-450W Mono Kaksinkertainen Lasi Aurinkopaneeli

166mm PERC 144 cells 430W-450W Mono Kaksinkertainen Lasi Aurinkopaneeli

Teho: 430W 435W 440W 445W 450W
Mitat (L × S × T): 2111 × 1046 × 30 mm.
Järjestelmän enimmäisjännite: 1000V/1500V
Pakkaus: 36 kpl/lavallinen, 792 kpl/40 "HQ".

1. N-tyypin topcon-tekniikka, jolla on korkeampi muuntotehokkuus ja pienempi vaimennus. 2.
2. Alhaisempi LCOE (levelized cost of energy), alhaisemmat BOS (balance of system) -kustannukset, lyhyempi takaisinmaksuaika.
3. Suurempi tehontuotto kaksipuolisesta sähköntuotannosta.
4. Pidempi käyttöikä ulkona 30 vuoden tehotakuulla.
5. Soveltuu maavoimalaitoksiin ja suuriin kaupallisiin ja teollisiin hankkeisiin.
More Details

1. 2,0 mm paksu karkaistu lasi molemmilla puolilla, mikä lisää moduulin kykyä tuottaa virtaa molemmin puolin. Korkean läpäisevyyden ja korkean katkaisukyvyn POE-paketti, jonka paino on 530 g neliömetriä kohti, parantaa tehokkaasti moduulin tarttuvuutta, jännite- ja eristyskestävyyttä, korkean lämpötilan ja kosteuden säänkestävyyttä. 166 * 83 mm hitsattu kennokoko ja 6 * 24 kpl:n järjestely mahdollistavat moduulin suuremman tehon, jolloin kaksipuolinen sähköntuotanto soveltuu paremmin asennettavaksi suuriin maavoimalaitoksiin sekä kaupallisiin ja teollisiin sementtikattojärjestelmiin.

 

 

2. Alumiiniseosrungon oksidikalvon paksuus on yli 13 mikronia ja kovuus yli 12HW, mikä lisää tehokkaasti kaksoislasimoduulien iskunkestävyyttä ja säänkestävyyttä ulkona. Kaksipuolinen lasi mahdollistaa paremman tiivistystehon, mikä lisää tehokkaasti moduulin käyttöikää. Kolme jaettua liimalla täytettyä liitäntärasiaa on läpäissyt TUV 1500V DC -jännitetestin paremman lämmönhaihdutuskyvyn ja IP68-suojaustason varmistamiseksi turvallisemman käytön varmistamiseksi, ja johtimen pituus voidaan mukauttaa asiakkaan vaatimusten mukaan, jotta valintoja voidaan lisätä.

 

3. käyttämällä N-tyypin 166 mm: n korkean hyötysuhteen kaksipuolisen sähköntuotannon topcon-teknologian monokiteisiä kennoja, tekniikkaa päivitetään ja päivitetään jatkuvasti ja parannetaan jatkuvasti muuntamisen tehokkuutta, vähennetään tuotantokustannuksia. Kaksipuoliset tehomoduulit voivat lisätä takapuolen tehoa betoni-, vesi-, hiekka- ja metallipinnalla. Tuotantoprosessin jatkuva parantaminen tekee N-tyypin topconin kaksipuolisesta sähköntuotantoteknologiasta suositun tuotteen tulevaisuuden moduulimarkkinoilla, kaksipuolinen sähköntuotantovoitto on jopa 30 prosenttia, mikä säästää enemmän järjestelmän sähkökustannuksia.

 

 

4. Moduulit on pakattu pystysuoraan 36 PCS-laatikoihin, ja moduulien välissä on paperinen kulmasuoja kehysten välisten törmäysvaurioiden välttämiseksi. Pakkauksen sisällä käytetään 5 muovihihnaa ja ulkopuolella 7 muovihihnaa suojaamaan moduuleja rikkoutumiselta pitkän meri- ja maakuljetuksen aikana. Ulkopakkaus voidaan myös räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä antaa asiakkaalle enemmän valinnanvaraa.

 

 

 

 

5. Seuraavat tekniset tiedot ovat saatavilla 166 mm:n 144-kennoisille tavanomaisen kokoisille akkumoduuleillemme, ja ne voi ladata milloin tahansa klikkaamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen