390W-410W Mono musta kehys Aurinkopaneeli PERC 182mm 108 solut

390W-410W Mono musta kehys Aurinkopaneeli PERC 182mm 108 solut

Tuotemerkki: Maysun
Teho: 390W 395W 400W 405W 410W 410W
Mitat (L × W × T): L × W × T: 1722 × 1134 × 30mm

1. Uusi kennoteknologia, korkea teho ja moduulin hyötysuhde jopa 21,0 %.
2. Tasoitettu kWh-kustannusten alenema jopa 4,5 % ja järjestelmäkustannusten alenema jopa 5,6 %.
3. Kattava LID/LeTID-vaimennuksen lieventämistekniikka, joka voi vähentää vaimennusta jopa 50 %.
4. Järkevä komponenttien sijoittelusuunnittelu, jolla parannetaan PID-kestävyyttä ja vähennetään kuumien pisteiden riskiä.
5. Useita EL-testejä, joilla vähennetään moduuleissa piilevien halkeamien riskiä ja joilla saadaan jatkuva ja vakaa teholähtö.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Moduulin etupuolella käytetyn matalarautapinnoitetun lasin valonläpäisyaste on yli 92 %, mikä lisää tehokkaasti tehoa. Moduulin etupuoli on valmistettu EVA:sta, jolla on korkea läpäisykyky, ja moduulin takapuoli on valmistettu EVA:sta, jolla on korkea katkaisukyky ja jonka grammamäärä on yli 560 grammaa neliömetriä kohti, mikä parantaa tehokkaasti moduulin säänkestävyyttä korkeissa lämpötiloissa, korkeassa kosteudessa ja suurissa lämpötilaeroissa. 182*91mm solun leikkauskoko ja 6*18Pcs-järjestely antavat moduulille kompaktin muodon ja suuren tehon, joka soveltuu Euroopan valtavirtaisilleasennusmarkkinoille.Järjestelmän enimmäisjännite: 1500V.


2. Moduuleissa käytetään anodisoituja alumiiniseosrunkoja, joiden oksidikalvon paksuus on yli 14 mikronia, erittäin säänkestäviä kaksipuolisia fluoritaustalevyjä, kolmea suurvirtaista diodiliimattua liitäntärasiaa ja räätälöityjä kaapelipituuksia asiakkaan vaatimusten mukaan. Laadukkaiden lisämateriaalien käytön ansiosta moduulit läpäisevät TUV:n hiekka-, suolasuihku-, ammoniakki- ja muut säänkestävyystestit sekä tehostetut mekaaniset kuormitustestit, minkä ansiosta moduulit soveltuvat erilaisiin asennusympäristöihin.

3. 182 mm:n kokoisten, korkean hyötysuhteen monokiteisten PERC-kennojen käyttö antaa moduuleille suuremman tehon, ja useiden halkaisijaltaan 0,35 mm:n pyöreiden tinattujen kupariliuskojen hitsaaminen antaa moduuleille pienemmän sisäisen vastuksen, pienemmän lämmöntuoton, tasaisemman värin ja paremman ulkonäön. Tuotantotekniikan jatkuvan parantamisen ja päivittämisen sekä raaka-aineiden laadun tiukan valvonnan ansiosta moduulien tehon heikkenemisnopeus vähenee tehokkaasti ja moduulien käyttöikä pitenee.

4. Moduulit pakataan tällä hetkellä pystysuoraan 37 PCS-laatikoihin, joissa on paperiset kulmasuojat komponenttien välissä, jotta vältetään törmäykset ja kitka reunojen välillä. Pakkauksen sisä- ja ulkopuolella käytetään 7 muovihihnaa komponenttien turvallisuuden varmistamiseksi pitkien meri- ja maakuljetusten aikana. Ulompaa laatikkoa voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan, mikä antaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoja. pakkaus: 37 kpl / lava, 962 kpl / 40 'HQ.


5. Seuraavat 182mm 108-kennoisen suurikokoisen akkupakettimme tekniset tiedot ovat ladattavissa milloin tahansa klikkaamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen