158,75mm IBC 60 clles 375W 385W yksivärinen aurinkopaneeli päällä

Teho: 335W 340W 345W 350W 355W
375W 385W yksivärinen aurinkopaneeli päällä
Mitat (P × L × S): 1685 × 1004 × 35 mm
Järjestelmän maksimijännite: 1000 V / 1500 V
Pakkaus: 31sht/lava 910sht/40h

1. Täysin uusi akkutekniikka, täysin musta ulkonäkö, joka soveltuu tiettyihin asennusskenaarioihin.
2. Etuosan ruudukoton muotoilu lisää tehokkaasti valon vastaanottoaluetta ja parantaa tehoa.
3. Kehittyneellä kennotekniikalla on korkea muuntotehokkuus, mikä parantaa tehokkaasti moduulin tehoa.
4. Akun verkkojohdot ovat takana, mikä pienentää piirin etäisyyttä ja vähentää sarjan vastusta.
WhatsApp
More Details

1. IBC -aurinkokennojen merkittävin piirre on se, että PN -liitos ja metallikoskettimet ovat aurinkokennon takana. Etupinta välttää kokonaan metalliristikon elektrodin suojauksen yhdistettynä etupinnan pyramidimokkarakenteeseen Rakenne voi maksimoida tulevan valon käytön, vähentää optista häviötä ja sillä on suurempi oikosulkuvirta. Samaan aikaan takana käytetään optimoitua metalliristikkoelektrodia sarjavastuksen vähentämiseksi. Yleensä etupinnalla käytetään kaksikerroksista SiNx/SiOx-kalvoa, jolla ei ole vain heijastusta estävää vaikutusta, vaan sillä on myös hyvä passivointivaikutus mokka-piin pinnalla. Tällä hetkellä IBC -akku on akku, jolla on monimutkaisin prosessi ja vaikein rakenteellinen rakenne kaupallisten kiteisten piiparistojen joukossa. HBC -tekniikan käyttö yhdessä IBC- ja HJT -tekniikan kanssa voi parantaa akun tehokkuutta entisestään, ja vuonna 2017 se saavutti maailmanennätyksen, 26,6%.

 

 


2. Perinteisiin aurinkokennoihin verrattuna IBC -kennojen prosessivirta on paljon monimutkaisempi. IBC -akkuprosessin keskeinen kysymys on, miten valmistellaan akun takaosaan interdigitaalisesti järjestetyt P- ja N -alueet ja muodostetaan niihin metalliset koskettimet ja porttilinjat. Mitä tulee diffuusioon, uuniputken diffuusio on tällä hetkellä laajimmin käytetty menetelmä. Tavallisten aurinkokennojen tarvitsee vain muodostaa N-tyypin diffuusiovyöhyke P-tyypin alustalle, kun taas IBC-kennossa on sekä fosforidiffuusio takaosan N-vyöhykkeen (BSF) muodostamiseksi että boorin diffuusio PN-liitoksen muodostamiseksi. tyyppi doping tehdään pohjassa.

 

 

3. Sähkön osalta perinteisiin paristoihin verrattuna IBC-akkujen suorituskykyyn vaikuttaa enemmän etupinta, koska suurin osa valokuvan tuottamista kantoaineista syntyy tulevalle pinnalle ja näiden kantajien on virtaava etupinnalta Kosketuselektrodit vaativat siksi parempaa pinnan passivointia kantajan rekombinaation vähentämiseksi. Kantajien rekombinaation vähentämiseksi on tarpeen passiivistaa akun pinta.Pinnan passivointi voi pienentää pinnan tilan tiheyttä. Yleisimmin käytetty kemiallinen passivointi on vedyn passivointi.Esimerkiksi SiNx -kalvon H -sidos siirtyy piiin lämmön vaikutuksesta, neutraloi pinnalla olevat roikkuvat sidokset ja passivoi viat. Kenttäpassivointi on kiinteiden positiivisten tai negatiivisten varausten käyttäminen kalvossa vähemmistökantajien suojaamiseksi. Esimerkiksi positiivisesti varautunut SiNx-kalvo houkuttelee negatiivisesti varautuneita elektroneja rajapintaan. kalvon positiivisella varauksella on vastenmielinen vaikutus reikään, mikä estää reiän pääsemästä pintaan ja yhdistämisen uudelleen. Siksi positiivisesti varautuneet kalvot, kuten SiNx, sopivat paremmin IBC-kennojen N-tyypin piipinnan passivointiin. Mitä tulee akun takapintaan, koska P- ja N -diffuusioita on kaksi samanaikaisesti, ihanteellinen passivointikalvo voi passivoida sekä P- että N -diffuusiorajapinnat samanaikaisesti. Piidioksidi on ihanteellinen valinta. Jos takana oleva Emitter/P+ -piikoprosentti on suuri, negatiivisesti varautuneet kalvot, kuten AlOx, ovat myös hyvä valinta.

 


4. Yksi IBC -akun ydintekniikoista on sen takaelektrodin rakenne, koska se ei ainoastaan ​​vaikuta akun suorituskykyyn vaan myös määrää suoraan IBC -komponentin valmistusprosessin. Eri elektrodimallien mukaan IBC -akut sisältävät kolme päätyyppiä. Ei virtakisko IBC -akkua. Sen ominaisuus on, että takapuolelle tulostetaan vain hienoja ruudukon viivoja ilman eristävän liiman ja pääruudukon tulostamista.Valmistusprosessi on yksinkertaisempi ja kustannukset pienemmät kuin pääverkon tyypin IBC -akku. Tämäntyyppinen IBC-akku vaatii kuitenkin erikoislaitteita komponenttien valmistukseen, ja sillä on korkeammat tarkkuusvaatimukset, mikä johtaa korkeampiin komponenttipuolen kustannuksiin. Neljä pääverkko -IBC -akkua. Sille on tunnusomaista perinteisten hitsausmenetelmien käyttö komponenttien valmistuksessa, alhaiset tarkkuusvaatimukset, erityislaitteiden tarve ja vahva soveltuvuus. Eristysliima ja pääverkko on kuitenkin painettava akun valmistusprosessissa, ja akkuprosessi on suhteellisen monimutkainen. Pistokytkentätyyppinen IBC -akku. Sen ominaispiirteenä on, että eristysliimaa ei tarvitse tulostaa, pää- ja hienoristikot tulostetaan kerralla ja akkuprosessi on yksinkertainen; kun komponentit valmistetaan, solukytkentään käytetään metallifoliota ja tarkkuusvaatimukset pienempi kuin ei-kantaverkkotyypin.

 

 

 

5. Seuraavassa on IBC 375W ~ 385W -komponenttimme tekniset tiedot, voit ladata ne milloin tahansa napsauttamalla linkkiä.

Lataa linkki

 

 

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen

All Posts
×