166mm PERC 120cells 360W-380W Transparante PV-takalevy Moduulit Aurinkopaneeli

166mm PERC 120cells 360W-380W Transparante PV-takalevy Moduulit Aurinkopaneeli

Teho: 360W 365W 370W 375W 380W 380W
Mitat (pituus × leveys × korkeus): 1765 × 1048 × 30 mm.
Järjestelmän enimmäisjännite: 1500V
Pakkaus: 37 kpl / lava, 1047 kpl / 40 "HQ".

1. Uusi läpinäkyvä takapaneelitekniikka, kaksipuolinen sähköntuotanto ja kevyt ulkonäkö, helppo kuljettaa ja asentaa.
2. Kaksipuolinen sähköntuotantotekniikka, suurempi teho.
3. Täydellinen yhdistelmä N-tyypin Topcon-akkutekniikan kanssa, korkeampi kustannustehokkuus.
4. Alhainen lämpötilakerroin, vähemmän lämmöntuottoa ja nopeampi lämmönpoisto.
5. Hyvä anti-PID-suorituskyky, alhainen tehon heikkeneminen.
More Details

1. Käyttämällä läpinäkyvää taustalevyä kaksipuolisen lasin sijasta, jolla on kaksipuolinen sähköntuotanto ja joka takaa 3,0 mm paksuuden etupäällystetyn lasin ja pienemmän moduulin painon helppoa kuljetusta ja asennusta varten. Korkea läpäisykyky ja korkea leikkaus EVA-kapselointi parantavat tehokkaasti valonläpäisyä ja absorptiota, ja 530 g neliömetriä kohti oleva paino parantaa tehokkaasti moduulin liimaus- ja jännite-eristyskykyä. 166 * 83 mm hitsattu kennokoko ja 6 * 20 kpl:n järjestely antavat moduulille kevyen ulkonäön, mikä tekee siitä ihanteellisen kaupalliseen ja teolliseen kattojärjestelmän asennukseen.

 

 

2. Alumiiniseosrungon oksidikalvon paksuus on yli 15 mikronia ja kovuus yli 12HW, mikä parantaa moduulien säänkestävyyttä ulkona. Läpinäkyvä taustalevy on TUV-sertifioitu monenlaisia ympäristökokeita varten, joten se soveltuu monimutkaisempiin asennusympäristöihin. Kolme jaettua liimalla täytettyä liitäntärasiaa on läpäissyt TUV 1500V DC -jännitetestin, joissa on kolme vähintään 20A:n diodia, joilla on hyvä lämmöntuottokyky ja IP68-suojaustaso turvallisempaa käyttöä varten. Räätälöityjä lisämateriaalin eritelmiä on saatavana pyynnöstä, mikä antaa asiakkaille enemmän valinnanvaraa. 3.

 

3. Käytetään 166 mm:n N-tyypin topcon-teknologian monokiteisiä kennoja, joiden molemmilla puolilla on yhtenäinen väri, mikä tekee niistä esteettisesti miellyttävämpiä. Moduuleilla on hyvä suorituskyky hämärässä, ja niiden teho riittää myös hämärässä, mikä alentaa tehokkaasti sähkökustannuksia.

 

 

4. Moduulit on pakattu 37 PCS-laatikoihin, jotka voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan, mikä antaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoja. Moduulit on suojattu paperisilla kulmasuojilla, jotta vältetään törmäykset ja kitka kehysten välillä. Pakkauksen sisällä ja ulkopuolella käytetään 7 muovihihnaa, jotka pitävät komponentit turvassa pitkän meri- ja maakuljetuksen aikana.

 

 

 

5. Tässä ovat 166mm 120 solun läpinäkyvän taustalevyn PV-moduulien tekniset tiedot, jotka voi ladata milloin tahansa klikkaamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen