360W-380W Mono täysi musta Aurinkopaneelien 166mm PERC 120Cells  tekniset tiedot

360W-380W Mono täysi musta Aurinkopaneelien 166mm PERC 120Cells tekniset tiedot

Teho: 360 W 365 W 370 W 375 W 380 W
Mitat (P × L × T): 1765 × 1048 × 30 mm
Järjestelmän maksimijännite: 1000V
Pakkaus: 37kpl/lava, 1066kpl/40 "HQ

1. Tyylikäs musta, erittäin kaunis komponentti ja integroitu rakennukseen.
2. Mustat komponentit absorboivat lämpöä helpommin, mikä on kätevää lumen ja jään nopealle sulamiselle talvella.
3. Moniväyläverkkohitsaustekniikka vähentää tehokkaasti komponenttien halkeamisen riskiä.
4. Kennon puolikatkaisuprosessi vähentää tehokkaasti varjon tukkeutumisen aiheuttamaa virran epäsuhtaa.
5. Kypsä ja vakaa tuotantotekniikka, 25 vuoden laadunvarmistus.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Tuotantoprosessissa mustaa taustalevyä, mustia virtakiskojen kupariliuskoja ja mustia eristysliuskoja käytetään tekniikan peittämiseksi, jotta koko komponentti näyttää täysin mustalta. Suuri läpäisevyys ja korkea leikkaus EVA-paketti voivat tehokkaasti parantaa valonläpäisevyyttä ja absorptiota. 166*83 mm: n kennohitsauskoko, 6*20 kpl: n järjestely tekee moduulista kevyen ulkonäön, joka sopii paremmin pienten eurooppalaisten kotejen kattovalosysteemin asnnukseen ja käyttöön.

 

 

2. Täydellinen yhdistelmä mustaa alumiiniseoskehystä ja mustaa taustalevyä on kauniimpi ja kauniimpi. Oksidikalvon paksuus 15 mikronia tai enemmän ja kovuus 12HW tai enemmän voivat tehokkaasti lisätä moduulin ulkosääkestävyyttä. Kaksipuolinen fluoria sisältävä musta taustalevy on läpäissyt TUV-sertifioinnin ja erilaiset ympäristötestit, jotka mukautuvat monimutkaisempiin asennusympäristöihin. Kolmiosainen liimalla täytetty liitäntärasia on läpäissyt TUV1500V DC -jännitetestin, ja IP68-suojaustasolla on turvallisemman käytön takuu. Apumateriaalien tekniset tiedot voidaan räätälöidä asiakkaiden vaatimusten mukaan, jolloin asiakkaat voivat valita enemmän.

 

 

3. Käyttämällä tasalaatuista 166 mm: n erittäin tehokasta PERC-tekniikkaa sisältävää monikiteistä kennoa, kokonaisilme on musta ja se on helppo sovittaa yhteen arkkitehtonisen tyylin kanssa, kun se asennetaan katolle. Mustilla komponenteilla on täydellinen suorituskyky hämärässä ja niiden teho on huono hämärässä, mikä vähentää tehokkaasti sähkön hintaa.