158,75mm PERC 120 cells 335W-355W mono kaksinkertainen lasi PV Aurinkopaneeli

158,75mm PERC 120 cells 335W-355W mono kaksinkertainen lasi PV Aurinkopaneeli

Teho: 335W 340W 345W 350W 355W
mono kaksinkertainen lasi PV Aurinkopaneeli
Mitat (P × L × S): 1684 × 1002 × 30 mm
Järjestelmän maksimijännite: 1000 V / 1500 V
Pakkaus: 37 kpl. / Lava, 1134 kpl / 40HQ

1. Kaksipuolinen sähköntuotanto, jopa 30% tehonlisäys moduulin takaosassa tietyllä heijastavalla maalla.
2. Kaksipuolinen lasi + POE-paketti, pidentää komponentin käyttöikää yli 30 vuoteen.
3. Korkea säänkestävyys, turvallisempi ja vakaampi voimalaitoksen toiminta.
4. Vahva ympäristön sopeutumiskyky, voidaan käyttää ja asentaa moniin monimutkaisiin ympäristökohteisiin.
More Details

1. Kaksikerroksinen 2,0 mm paksu karkaistu lasi, POE-paketti, lisää tehokkaasti moduulin vesihöyrysulkukapasiteettia ja erinomaista säänkestävyyttä. Erityisen heijastavan maan tuoma vastavoima tekee kaksoislasimoduulista korkeamman kuin tavanomainen lasimoduuli. 10%-20%, mikä lisää tuloja sähköntuotannosta. Varustettu N-tyypin kaksipuolisella akulla, ei PID-riskiä, ​​pienempi tehonvaimennus, erinomainen tehonanto hämärässä, pitkä käyttöikä ja 30 vuoden takuu.

 

 

2. Aikuinen ja vakaa versio, pieni koko, vältetään kaksoislasimoduulien liiallinen paino ja hankala kuljetus ja asennus. Kolmiosainen muovilla täytetty liitäntärasia lämpenee nopeammin. Se käyttää kolmea 20A: n virtadiodia tehokkaasti estääkseen moduulin varjon aiheuttaman kuuman pisteen vaikutuksen. IP68-veden- ja pölytiivis taso tekee moduulin toiminnasta vakaamman ja turvallisemman. Erittäin tarkka ja luja alumiiniseoskehys suojaa tehokkaasti kaksoislasikomponentteja ulkoisilta iskuilta ja kuormitukselta aiheutuvilta vaurioilta ja kennonhalkeamilta.

 

 

3. Monikiskohitsaus ja puolisirunleikkaustekniikka voivat tehokkaasti vähentää akun hitsaushalkeamia, vähentää virtapiirin menetystä, vähentää komponenttien lämmitystä ja hidastaa tehonvaimennusta. Teknologia on kehittynyt ja vakaa käyttämällä N-tyypin 158 mm: n kaksipuolista voimantuotantoa, tehokasta yksikiteistä kennoa.

 

 

4. Useita täydellisiä EL -vikojen tarkastuksia, 100% ulkonäkövikojen tarkastus ja varastointi tehotestin jälkeen on pätevä varmistamaan kunkin komponentin laatu, jotta sinä ja asiakkaasi voitte olla helpommin. Tiukat pakkausvaatimukset ja jokaisen kuormalavan tiukka pakkaus tarjoavat turvallisuustakuun merentakaisten asiakkaiden kaukokuljetuksille.

 

 

5. Seuraavassa on 158,75 mm: n 120-kennoisen kaksoislasisen kaksipuolisen aurinkosähkömoduulin tekniset tiedot, jotka voidaan ladata milloin tahansa napsauttamalla linkkiä.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen