166mm 390W-410W shingled aurinkopaneeli teknologia Full-musta 340 aurinkokennot

166mm 390W-410W shingled aurinkopaneeli teknologia Full-musta 340 aurinkokennot

Teho: 390W 395W 400W 405W 410W 410W
Mitat (L × L × S): 1719 * 1140 * 30mm.
Pakkaus: 37 kpl / lava, 962 kpl / 40" HQ

1. Innovatiivinen rakenne, matalan lämpötilan liimaus, tiheä asettelu, parempi estetiikka.
2. Turvallinen ja luotettava, ei piilotettuja halkeamia hitsaussaumoissa, alhainen käyttölämpötila, korkea paineenkestävyys.
3. Alhaiset järjestelmäkustannukset, korkea komponenttien tehokkuus, vähentää järjestelmäkustannuksia.
4. Alhainen varjohäviö, täydellinen rinnakkaispiirin asettelu tuo tehokkaamman sähköntuotannon.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Viisi yhtä suurta 166*33,2 mm:n soluleikkausta ja 10*34 kpl:n solujärjestely antavat moduulille kompaktin ulkoasun ja ketterän ulkonäön, joten se sopii erinomaisesti asennettavaksi rakennuksiin integroituihin aurinkosähkövoimalaitoshankkeisiin. Pinotut laattakennot eivät vaadi korkean lämpötilan juotosnauhaa, jotta kennot eivät vahingoitu juotosprosessin aikana, ja moduulin etupuolella ilman ristikkoriviä on tiheä kennoasettelu, mikä tekee siitä esteettisesti miellyttävämmän tekniikan. Pinotun laatan moduulitekniikka ja HJT-kennotekniikka voidaan yhdistää täydellisesti, ja se on yksi lupaavimmista teknologioista aurinkosähkömoduulien tulevaisuuden kannalta. Järjestelmän enimmäisjännite: 1000V/1500V

 

2. Pinotuissa laattamoduuleissa käytetään 6063-T6-alumiiniseosrunkoa, jolla on suurempi leikkaustarkkuus ja kovuus, mikä suojaa tehokkaasti moduulien rakenteellista vakautta ja parantaa tehokkaasti moduulien ulkoista suorituskykyä tuuli- ja lumikuormia vastaan. Laattamoduulit ovat läpäisseet DC 1500V -eristystestin ja IEC-standardin mukaiset ammoniakki-, hiekka-, suolasuihku- ja PID-testit. Täysin rinnakkaisen piirin rakenne välttää useiden diodien käytön ja vähentää liitäntäkotelon kustannuksia.

 

3. Matalan lämpötilan liimausprosessi, vähemmän piilotettuja halkeamia, lyhyempi piirin etäisyys, ei juotosnauhaa, alhaisemmat kustannukset, vähemmän linjahäviötä, tehon tehon tehokas lisääminen. Täysi rinnakkaispiiri moduulin sisällä, kun kennot on kytketty sarjaan, mikä vähentää tehokkaasti moduulin varjon sovittamisen häviötä. Moduulit ovat 100-prosenttisesti EL-testattuja ja tehotestattuja, mikä takaa tehokkaasti moduulin laadun tehtaalta lähtien.


 

4. Useiden ulkonäkö- ja sisäisten vikojen tarkastusten jälkeen pätevät tuotteet pakataan varastoon. Pystysuora pakkaus on paras nykyinen pakkausmenetelmä, jolla varmistetaan tehokkaasti, että komponentteihin kohdistuva puristusrasitus on mahdollisimman pieni pinoamisen jälkeen, ja vähennetään piilossa olevien halkeamien riskiä kuljetuksen aikana. Monikerroksista aaltopahvia ja kulmasuojia käytetään suojaamaan komponentteja pitkän matkan maa- ja merikuljetuksilta vannehtimisen jälkeen.

5. Tässä ovat 340-soluisten pinottujen aurinkosähkömoduulien tekniset tiedot, jotka voit ladata milloin tahansa klikkaamalla linkkiä.