Tietoja katolle asennettavista aurinkosähköistä: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

· Tietoja aurinkosähköstä

Aurinkosähkötekniikan kehittymisen ja kustannusten laskun myötä yhä useammat perheet päättävät asentaa kattoon aurinkosähkövoimaloita. Euroopan maita on monia, ja myös talotyypit ovat hyvin erilaisia: on tasakattoja ja kaltevia kattoja, on tiilikattoja ja sementtikattoja. Voinko asentaa aurinkopaneelit taloni katolle? Mihin minun tulee kiinnittää huomiota ennen asennusta ja sen jälkeen? Millaiset aurinkopaneelit sopivat kotiini? Näiden ongelmien edessä toivon, että saat kaiken, mitä haluat tietää tämän artikkelin kautta.

Sopiiko kattoni aurinkosähköjärjestelmään?

Ensin sinun on tarkkailtava, onko kattosi ympärillä varjoa ja ovatko valaistusolosuhteet hyvät. Ja maaseudun huvilat soveltuvat parhaiten aurinkosähköjärjestelmien kattoon - siellä on runsaasti auringonvaloa eikä suojaa.
Katolle on olemassa monenlaisia ​​rakennusmateriaaleja, emmekä käsittele niitä toistaiseksi. Tässä jaamme katot tasakatoiksi ja kalteviin kattoihin.

broken image

Tasainen Katto

Tasakattoiset aurinkosähköjärjestelmät asennetaan yleensä betonipylväiden ja aurinkosähkökiinnikkeiden muodossa. Investointikustannukset eivät ole korkeat ja talous on parempi.
Vaakasuoralla katolla voimme määrittää aurinkopaneelin kulman säätämällä kiinnikettä niin, että aurinkosähköjärjestelmä vastaanottaa eniten valosäteilyä maksimaalisen tehontuotannon saavuttamiseksi;
Suurin etu aurinkosähkövoimalan asentamisessa tasakatolle on lämmöneristys ja jäähdytys, jotka voivat yleensä laskea lämpötilaa 5-7 astetta.

broken image

Kalteva Katto

Aurinkosähkölaitoksen kalteva katto on otettu käyttöön.Katon kaltevuuden ansiosta sadevesi poistuu automaattisesti ilman veden kertymistä ja aurinkopaneelit voidaan myös puhdistaa automaattisesti.
Kaltevan katon ei tarvitse nostaa kannakkeen korkeutta tai laskea kaltevuuskulmaa, mikä on helpompi pystyttää ja huoltaa.
Kaltevat katot asennetaan kuitenkin yleensä tiileillä, ja aurinkosähköpaneeleja asennettaessa tulee kiinnittää erityistä huomiota tiilien suojaamiseen ja katon vedeneristykseen.

Onko minulla oikeus asentaa aurinkokennoja?

Kodin aurinkosähkövoimalan rakentaminen edellyttää katon itsenäistä omistusta. Maaseutualueilla, joilla on erilliset katot, huvilan asukkaiden on suhteellisen helppo asentaa. Kaupungissa olevan monikerroksisen talon tai kerrostalon katto on julkinen alue, joka ei kuulu perheelle, ja aurinkopaneelien asentamiseen tarvitaan kaikkien rakennuksen omistajien lupa.

broken image

Kuinka paljon aurinkosähköpaneeleja voin asentaa? Paljonko ne maksavat?

Tämä on arvioitava katon koon mukaan. Yleensä 3kW - 10kW aurinkosähköjärjestelmä voidaan asentaa tavallisen kodin katolle, mutta jos kattopinta-ala on suurempi tai käytetään tehokkaampia aurinkosähköpaneeleja, voidaan tietysti rakentaa suurempiakin projekteja. Yleisesti ottaen noin 10 neliömetrin kattoon mahtuu 2 kW. On myös mahdollista säätää asettelua ja käyttää tehokkaampia aurinkomoduuleita, jopa 7-8 neliömetriä riittää 2 kilowatin asennukseen.

Aurinkosähköjärjestelmän asennuskustannukset riippuvat eri perheiden erityistilanteesta. Euroopassa 160 neliömetrin asuintalo esimerkkinä 5 kW:n verkkoon kytketyn aurinkosähköjärjestelmän asentaminen vaatii noin 6 000-8 000 euron alkuinvestoinnin (sisältää verot).

Mitä tuotteita on ostettava aurinkosähköjärjestelmän asentamiseksi ja miten valita?

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu aurinkosähköpaneeleista, aurinkosähköinverttereistä, verkkoon kytketyistä laatikoista, kaapeleista, kannakkeista ja muista tuotteista. Jokaisen tuotteen merkki on valittava huolellisesti. On suositeltavaa etsiä asennusta varten tunnettu paikallinen asentaja tai merkkijälleenmyyjä. Maysun Solar on ammattimainen katolla hajautettu aurinkosähkömoduulien valmistaja, jolla on 14 vuoden kokemus alalta. Voit ottaa meihin yhteyttä WhatsAppin kautta saadaksesi tuotetietoja.

Tuotesuositus: Katon aurinkopaneelit

broken image