PV-moduulien ja tuotantoketjun alkupään teollisuuden reaaliaikaiset hintanoteeraukset 4. lokakuuta - 10. lokakuuta 2021

· Alan uutisia
PV-moduulien ja tuotantoketjun alkupään teollisuuden reaaliaikaiset hintanoteeraukset 4. lokakuuta - 10. lokakuuta 2021

PV-piin hintakehitys

PV-piin hinnat jatkoivat nousuaan tällä viikolla. (Päivitetään joka maanantai)

PV-piin

Kiinan hallituksen energiansäätelypolitiikan vuoksi aurinkosähköpiinien tuotantoa on rajoitettu, ja aurinkosähköpiinimarkkinoilla on pulaa.

PV-piin hintojen nousun odotetaan jatkuvan tämän kuun loppuun asti, ja olemme valmiita valmistelemaan materiaaleja, jotta voimme selviytyä PV-piin jatkuvan hinnannousun riskistä.

Aurinkokiekkojen hintakehitys.

Aurinkopiikiekkojen hinnat nousivat hieman tällä viikolla. (Päivitetään joka maanantai)

Aurinkokiekkojen

Useiden kiinalaisten aurinkokennokiekkojen jalostusyritysten tuotantokapasiteetti ei pysty vastaamaan aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien kysyntään. Samaan aikaan, PV raaka-aineen pii hinnat ovat muuttuneet, mikä sauva vetämällä ja viipalointi yritykset eivät voi täydentää tarjontaa ajoissa, tuotantokapasiteetti on rajallinen, puute lähetysten, tulevaisuuden aurinkopaneeli pii kiekkojen hinnat kasvavat edelleen pienellä alueella on hyvin todennäköistä.

Aurinkokennojen hintakehitys.

Tuotantotehokkuuden parantuessa yksittäisen kennon wattikohtainen kustannuspaine pienenee, aurinkokennojen hinnat nousevat vain vähän. (Päivitetään joka maanantai)

Aurinkokennojen

Mutta tuotantoketjun alkupäässä PV pii ja aurinkokenno kiekkojen hinnat jatkavat parantamista, aurinkokennojen hinnat ovat valtavan paineen alla nousta, on ollut pieni nousu viime viikolla, tällä viikolla jatkaa nousua vähentää paineita nousevien piikustannusten.

Monet aurinkomoduulitehtaat eivät voi tilata tavaroita, osa moduulitehtaista tilaustilanteen mukaan ja päättää sitten, ostetaanko soluja, osa pienistä ja keskisuurista moduulitehtaista sulkee suoraan tuotannon. Aurinkokennojen hinnat vaikuttavat koko aurinkosähköteollisuuden ketjuun, aurinkomoduulitehtaan vahvuus on allekirjoittanut tilaussopimuksen etukäteen hinnan lukitsemiseksi, joten toistaiseksi ei ole suurempia nousupaineita.

PV-moduulien hintakehitys.

PV-moduulien hinnat voivat nousta 0.29 USD/W. (Päivitetty joka maanantai)

PV-moduulien

Kuumien aurinkosähkövoimaloiden asennusmarkkinoiden poliittisen vaikutuksen sekä yritysten PV-piin tarjonnan ja tehorajoitusten puutteen vuoksi PV-moduulin tuotannon apumateriaalien (taustalevy, EVA, lasi, liitäntäkotelo, alumiinikehys, silikoni) hinnat ovat kaikki nousseet 10-30 prosenttia. Jotkin PV-moduuliyritykset eivät ole saaneet edullisia lisämateriaaleja, eikä niillä ole materiaaleja tuotettavaksi, vaan ne voivat vain lopettaa tuotannon. Tämä ilmiö on lisäksi johtanut aurinkosähkömoduulien ylitarjontaan, ja moduulien hinnat nousevat jatkuvasti.

Hintojen nousun ei odoteta hellittävän vuoden loppuun mennessä, vaikka aurinkosähköisen piimateriaalin hinta on laskenut hieman, aurinkosähköisen moduulin apumateriaalien hinta nousee edelleen, ja aurinkosähköisen moduulin tuotantokustannukset nousevat edelleen. Kuljetuskustannukset nousevat edelleen, ja aurinkosähkömoduulien vientihinnat ovat huimassa nousussa. Jos sinulla on kiireellinen hankeaikataulu, sinun on tilattava ajoissa, jotta vältyt myöhemmin nousevien kustannusten aiheuttamilta tappioilta.

Aurinkopaneelien hintakehitysennuste

PV-raaka-aineiden hinnat jatkavat nousuaan, PV-moduulien hintojen odotetaan palaavan vuoden 2018 jälkipuoliskon tasolle.

Epidemian vaikutus on johtanut maailmanlaajuiseen inflaatioon, mikä on johtanut teollisuustuotteiden hintojen nousuun, myös toimituskulut jatkavat kasvuaan, mahdollisuus tulevien aurinkosähkömoduulien hintojen laskuun on hyvin pieni, ystävien, joiden on tilattava, olisi tehtävä tilauksensa ajoissa, jotta vältetään jatkuvan hinnannousun aiheuttamat tappiot.