PV-moduulien ja tuotantoketjun alkupään reaaliaikaiset hintanoteeraukset 20. syyskuuta - 26. syyskuuta 2021

· Alan uutisia
broken image

Aurinkolaatuisen piin hintakehitys

Aurinkolaatuisen piin markkinatransaktiot olivat tällä viikolla suhteellisen rauhallisia, ja kokonaishinnat nousivat hieman. Useimmat aurinkokennoluokan piitehtaat ovat edelleen toimitusvaiheessa eivätkä ole tehneet mitään muutoksia valtavirran tarjouksiinsa, minkä vuoksi aurinkokennoluokan monokiteisen piin valtavirran tarjoukset markkinoilla pysyvät noin 217 RMB/KG (30,22 USD/KG) ja polysilicon tarjoukset noin 108 RMB/KG (15,02 USD/KG). Pieni määrä toisen ja kolmannen tason aurinkokennoluokan yksikiteisen piin irtotilauksia johtui aurinkokennokiekkojen hintojen noususta, jotka nousivat hieman noin 220 RMB/kg (30,21 USD/kg). Kuun loppupuolella useimmat ensimmäisen linjan aurinkokennoasteen piitä valmistavat yritykset ilmoittavat pian lokakuun hinnoittelunsa, ja aurinkokennoasteen piin odotetaan edelleen nousevan markkinoilla.

Aurinkolaatuisen piin

Aurinkokennoasteen piilinkkien tuotantotoimintaa ja lähetyksiä tarkkailtaessa kaksitoista aurinkokennoasteen piiyritystä Kiinassa on tuotannossa, joista kolme on ensisijaisia polysilicon-yrityksiä, jotka kunnostavat laitteitaan rutiininomaisesti suunnitellusti, kun taas kahteen muuhun vaikuttavat tehorajoitukset, jotka pahentavat seisokin ja kunnostuksen kuun loppuun asti, ja niiden on tarkoitus jatkaa toimintaansa lokakuun puoliväliin mennessä. On raportoitu, että viimeaikainen vahvistaminen Kiinan moni-paikallisen sähkön rajoitukset, tuotantorajoitukset vaikutuksesta kaksinkertaisen valvonnan, mukaan lukien Kiinan YUNNAN tuotantorajoitukset edistää aurinko luokan pii hinnat hyppäsi, lyhyen aikavälin PV kristalli pii materiaalin markkinoiden ylitarjonta tilanne toistaiseksi mitään merkkejä helpotusta, tai aiheuttaa joitakin tuotantoketjun loppupäässä PV pii kiekko yritysten raaka-aineen hankinta rajoituksia, kun taas Kiina NEIMENGGU, XINJIANG, QINGHAI, jne. aurinko luokan Politiikan ja ilmaston vaikutus tuotantoon jää vielä nähtäväksi. Kaiken kaikkiaan joidenkin aurinkokennoihin tarkoitetun piimetallin yritysten meneillään oleva peruskorjaus on aiheuttanut sen, että Kiinan piituotanto jäi lokakuussa odotuksista, ja on odotettavissa, että tehonrajoituspolitiikkojen ja tuotantoseisokkien vaikutus nostaa aurinkokennoihin tarkoitetun piimetallin hintoja vielä noin 15 prosentilla, mikä nostaa aurinkopaneelien hintoja myöhemmin tänä vuonna.

PV piikiekkojen hintakehitys

Tällä viikolla aurinkokennokiekkojen markkinoilla on selvitetty edullisia resursseja, ja kokonaishinta on pysynyt vakaana korkealla tasolla. Tällä viikolla johtava PV-kiekkoyritys ilmoitti uusimman PV-kiekko-tarjouksensa, joka nousi 5-6%, mutta markkinoilla on vielä joitakin PV-kiekkoyrityksiä, jotka seuraavat, vähentävät vähitellen edullisia resursseja, mikä johtaa G1 158.75mm ja M6 166mm PV-monokiekkojen hintoihin RMB5.18 / PC (USD0.72 / PC) ja RMB5.28 / PC (USD0.735 / PC) vastaavasti. USD0,735/PC), M10 182mm PV-kiekot noteerattiin RMB6,41/PC (USD0,883/PC) ja G12 210mm PV-kiekot noteerattiin RMB8,35/PC (USD1,156/PC). PV-polysilicon-kiekkojen osalta markkinoiden kaupankäyntitilanne heikkeni hieman jatkuvan hinnannousun vuoksi, ja toimitusten määrä väheni vähitellen. PV-polysilicon-kiekkojen hinta pysyi tällä viikolla vakaana 2,37 RMB/PC (0,322 USD/PC).

PV piikiekkojen

Käynnistysasteen osalta useimpien aurinkokennokiekkoyritysten käynnistystilanne parani huomattavasti tuotantoketjun loppupään kysynnän elpymisen ansiosta, ja kapasiteetin käyttöaste oli 70-90 prosenttia. Lähellä kuun loppua, PV-kiekko yritykset pian allekirjoittaa jälkimarkkinoiden tilauksia, koska puuttuu lisäys tarjonta tuotantoketjun aurinko luokan pii, joidenkin yritysten tuotantorajoitukset, tuotantokustannukset odotetaan nousevan, PV-kiekko markkinoilla raaka-aineen hankintakustannuspaine nousee, kun markkinahinta lainauksia kohti tärkeimpiä tekijöitä PV-kiekko johtava yritys hinnoittelu ja vaikutus Kiinan tehon rajoittaminen politiikan, odotetaan edelleen nousevan lokakuussa PV-kiekko hinnat.

Aurinkokennojen hintakehitys

Tällä viikolla aurinkokennojen kustannuspaineet ovat moninkertaistuneet ja ovat tappiollisessa tilassa, ja markkinatarjoukset ovat sekaisin. Suurin aurinkokennojen hintoihin viime aikoina vaikuttanut tekijä on aurinkokennokiekkojen hinnannousu sekä tehorajoitusten ja tuotantorajoitusten vaikutus. Kahden viime viikon aikana, johtava aurinkosähköinen piikiekko yritykset ovat nostaneet hintaa aurinkosähköisen piikiekkojen, mikä aurinkokenno kustannukset nousevat edelleen, voittomarginaalit puristetaan, tappiollisessa tilassa, joten peli aurinkosähköinen piikiekko loppu on suhteellisen ilmeinen. Pieni määrä aurinkokennoyrityksiä, johtuen kysynnän elpymisestä tuotantoketjun loppupäässä, hyväksyvät PV-kiekkojen viimeisimmän tarjouksen, lisäävät PV-kiekkojen ostomäärää ja myös aurinkokennojen viimeisimmän tarjouksen vastaavien mukautusten tekemiseen, RMB0,02-0,03/W (USD0,005/W) nousunopeus, mutta liiketoimien kokonaismäärä ei ole suuri.

太阳能电池

M6 166 mm:n aurinkokennojen nykyinen hinta on 1,12 RMB/W (0,17 USD/W), kun taas M10 182 mm:n ja G12 210 mm:n aurinkokennojen hinnat ovat vastaavasti 1,08 RMB/W (0,155 USD/W) ja 1,06 RMB/W (0,153 USD/W). (0,153 USD/W). Lähellä kuun loppua, useat johtavat aurinkokennojen valmistusyritykset, koska tehorajoitusten alasajo vähentää tuotantoa, tehostaa aurinkokennojen tarjontaa, hinnankorotusten odotetaan olevan voimakkaita, tuotantoketjun loppupään PV-moduulivalmistajat, koska aurinkokennojen ja PV-moduulin apumateriaalikustannusten nousu on rajoitteita, lokakuun aikataulusuunnitelma tai ei täytä odotuksia, aloitusnopeus laski, aurinkokennojen hinnan mukauttaminen on päätettävä tuotantoketjun loppupään aurinkokennojen moduulin yritystoiminnan tilausten perusteella. Lokakuussa se nousee edelleen.

Aurinkosähkömoduulien hintakehitys

光伏组件

Tämän viikon PV-moduuli hinnat, koska vaikutus tehon rajoitusten, yleinen nousu, PV-moduuli pakkaus EVA koska raaka-aineiden puute, hinnat nousivat 45%, vaikutus kustannuksiin PV-moduulit on valtava, lisäksi PV-moduulit alumiinirunko, lasi, liitäntäkotelo, silikoni on myös hinnankorotuksia, jotkut PV-moduuli yritykset tarjoavat pienen nousun. Viime aikoina aurinkosähköisen piikiekkojen, aurinkokennojen linkin hinnankorotusten myötä aurinkosähkömoduulien kustannukset nousevat edelleen. Jotkin aurinkosähkömoduuliyritykset ovat alustavasti nostaneet noteerauksiaan noin 0,065 RMB/W (0,01 USD/W), ja joitakin tarjouksia on saatavilla. Ensimmäisen linjan PV-moduuliyritysten valtavirran tarjousta ei ole vielä mukautettu, jotkut PV-moduuliyritykset antavat palautetta siitä, että tuotantoketjun loppupään kysyntä PV-moduulien asiakkaiden hankintojen hinnoille on hyvin alhainen hyväksyntä, PV-voimalaitoksen projektin kustannuspaine on erittäin korkea, nykyinen paine PV-moduulin linkki on suurin, tappion reunalla. PV-moduulin tuotantokustannukset aurinkokennossa ja kaikissa apumateriaaleissa nousevat paineen alla, käynnistysaste on vain noin 60-80 prosenttia. Aurinkosähkömoduulitehtaiden tuotannon vähentyessä aurinkopaneelien hintojen odotetaan jatkavan nousuaan.

Aurinkopaneelien hintakehitysennuste

Tämän viikon aurinkopaneelien hintakehitys: koska Kiinan tehorajoitusten vaikutuksesta aurinkosähköteollisuuden ketju yleensä alentaa tuotannon tarjontapuutetta, aurinkopaneelien piimateriaalin odotetaan nousevan 15%, mikä johtaa PV-piinikiekkoihin, aurinkokennot jatkavat hitaasti nousua, EVA-kalvon hinnat nousivat ja raaka-aineiden puute, hankintarajoitteet aurinkosähkömoduulien kustannuksiin ja tuotantovaikutukset ilmestyivät, aurinkosähkömoduulien hinnat ovat edelleen paineen alla. Aurinkosähkömoduuliyritysten vaikeuksien hyväksyminen, käynnistysaste laski, tuotanto väheni edelleen, varhaiset tilaukset tappiollisessa tilassa, aurinkopaneelien hinnat lokakuussa hintojen odotetaan nousevan noin 4-6%.