· PV-hinnan-trendi,Maysun Solar uutiset
tukku paneelitaurinko, aurinko paneeli järjestelmä, monikiteinen, monikiteinen aurinkokenno, monikiteinen paneeli, yksikiteinen, poly aurinkokenno, aurinkoenergiajärjestelmä, monokristalli aurinkopaneeli, monokristalliset aurinkokennot, aurinko sähköjärjestelmät, monikiteiset aurinkopaneelit, monikiteinen aurinkopaneeli, Shingled aurinko,

Tällä viikolla piin noteeraukset ovat käynnissä korkealla tasolla, ja jotkut hajanaiset tilaukset jatkavat nousuaan. Kuukauden lopun lähestyessä kysyntä jatkojalostajilta on vahva, mutta suurin osa uusista tilauksista on irtotilauksia ja lisätilauksia, ja noteerattu hinta on 0,309USD / kg korkeampi kuin valtavirran markkinahinta, piimarkkinoiden kokonaisliikevaihto on pieni, ja yksikiteisen piimateriaalin raportoitu säilyvän 31,84USD / kg tällä viikolla. Tässä vaiheessa useimmat yritykset haluavat edelleen odottaa ja nähdä ensimmäisen linjan yritysten suuntauksen, ja materiaalin hinta syyskuussa on edelleen epäselvä, joten ne aikovat tarjota ensi viikolla. 

Tarkkaile tuotantotoimintaa ja lähetys pii linkki, alavirran vetovoima on riittävä, kiekko yrittää Kiinan kaksitoista polysilicon yritykset tuotannossa, Kiina Xinjiang, Jiangsu kaksi peruskorjaus yritykset ovat jatkaneet normaalia toimintaa, mukaan lukien Xinte, Daquan, Dongli ja muut yritykset peruskorjaus aloitti tuotannon vapauttamista tai hieman enemmän kuin odotettiin, odotettu pii tarjonta elokuussa saavutti 42.000 tonnia. Toisaalta, viimeaikainen tiukka tarjonta piikiekkojen, aurinkokennojen markkinoilla on myös hyväksynyt piikiekkojen hinnankorotukset, koska piikiekkojen aloitusnopeus paranee edelleen, suojella piin hankintakysyntää, niin että pii irtotavarana yksittäinen hinta on tietty ylöspäin tilaa, lopullinen hintakehitys on oltava linja piin materiaalin yritysten tinkimistä peli päätös. 

Tällä viikolla piikiekkojen tarjoukset jatkavat nousuaan, yksikiteinen pii M6, G12 piikiekkojen resurssit ovat hieman tiukat. Tällä viikolla johtavat piikiekkoyritykset ilmoittivat viimeisimmät hintansa, jotka nousivat lähes 3 prosenttia, ja muut markkinoilla olevat kiekkovalmistajat seurasivat esimerkkiä 2-3 prosentin korotuksilla, jolloin M6-kiekkojen keskihinta nousi tällä viikolla 0,756 dollariin / siru ja M10-kiekkojen keskihinta nousi 0,944 dollariin / siru. Monikiteisten piikiekkojen markkinoita hallitsee edelleen ulkomainen kysyntä, jota täydentää räätälöintikysyntä. Viime aikoina monokiteisten tuotteiden kuumasta kysynnästä johtuen myös monikiteiset kiekot ovat osoittaneet noususuuntausta, ja jotkut yritykset ovat ilmoittaneet hintoja yli 0,309 USD/laatta, mutta todellinen keskimääräinen kauppahinta on edelleen 0,301 USD/laatta. 

Tällä hetkellä terminaali piristyy ja välittää edelleen kysyntää tuotantoketjun alkupäähän, mutta piimateriaalin tiukassa tarjonnassa hinnat leijuvat korkealla tasolla, ja ensimmäisen linjan yritysten käynnistysaste ei ole merkittävästi lisännyt markkinaolosuhteita, piikiekkojen tarjonta pyrkii kiristymään, varastotasot ovat alhaiset, alle M6-kokojen tuotantosuhde kiekkomarkkinoilla laskee edelleen, ja yritykset nopeuttavat suurten kokojen markkinointiprosessia kysynnän muutosten ja taloudellisten tekijöiden perusteella. 

Aurinkokennojen hinnat nousivat hieman tällä viikolla, ja erityisesti polykiteisen piin kennot olivat huomattavia. Vaikuttaa hinnanmuutokset tuotantoketjun alkupäässä teollisuusketjun, aurinkokennojen kustannukset jatkavat nousuaan, yhdistettynä elpyminen terminaalin kysyntä, yleinen aurinkosähkö aurinkokennojen linkki tarjous nousee. Plus 3 neljännes, koska terminaalin markkinoilla jatkoi lämmittää kehitystä suuren koon, suuren koon aurinkokennon aikataulutus kysyntä vastaavasti kasvanut, nykyinen M10 ja G12 aurinkokenno valtavirran tarjous on tullut 0,158-0,164USD / W. Mutta aurinkokenno tarjous nousun jälkeen, alavirran odottelu- ja ilmapiiri on paksu, kokonaismarkkinoiden liiketoimet vähemmän, useimmat tilaukset ovat edelleen neuvotteluissa, ylävirran ja alavirran peli ilmeinen. 

Polysilicon solut, polysilicon solut tällä viikolla nousi merkittävästi, palaute yritysten ulkomaisen kysynnän, määrä tiedusteluja on kasvanut merkittävästi, kun taas kustannukset raaka-aineiden paine on tulossa yhä ilmeisempi, edistää tällä viikolla kotimaassa ja ulkomailla polysilicon solujen hinnat nousivat 0.113USD / W ja 0.103USD / W. 

Tällä viikolla aurinkosähkömoduulien hinnat vaihtelivat hieman, ja polysilicon-aurinkopaneelien hinnat nousivat. Vaikuttaa tuotantoketjun alkupään teollisuuden ketjun hinnankorotukset, aurinkomoduuli markkinoilla tällä viikolla hautuu hinnankorotuksia, mutta koska rajoitettu terminaali kohtuuhintaisuus, PV-moduuli puolella sanoi tämän kierroksen säätöjen ovat enemmän sotkuinen, ajo yleinen yksikiteisen piin aurinkomoduuli tarjous alustavasti vakaa. Mitä monikiteisten komponenttien, pieni määrä monikiteisten komponenttien irtotavarana yhden tarjouksen hieman lisääntynyt, nousuvauhti 0.003USD / W, voi laskeutua käsitellä, keskihinta tuli 0.24USD / W. 

Kiinan markkinoilla, jotkut viimeaikaiset suuret energiaryhmän tarjoukset ovat laskeutuneet yksi toisensa jälkeen. Verrattuna usein GW-tason tarjouskilpailuihin vuoden ensimmäisellä puoliskolla, tämän tarjouskierroksen hankkeiden määrä on keskittynyt 50-200MW: iin, enimmäkseen tilauksia asteittaisesta tarjonnasta syys-lokakuussa, jossa on suuri varmuus hankkeen kysynnästä. Vaikka pääyrityksen nykyinen hinta on suhteellisen korkea, terminaalihanketoiminta on halukkaampi tekemään yhteistyötä integroidun pääyrityksen kanssa, jonka komponenttien hinta on suhteellisen vakaa ja toimituskapasiteetti on suhteellisen taattu.