Maysun Solar laajentuu uusilla varastoilla eri puolilla Saksaa

· Maysun Solar uutiset

Aurinkopaneelien ja uusiutuvien energiaratkaisujen maailmanlaajuisen kysynnän kasvaessa Maysun Solar on laajentanut toimintaansa nopeasti vastatakseen markkinoiden kasvavaan kysyntään. Uusimmat varastot Leipzigissä, Hampurissa ja Münchenissä on avattu onnistuneesti. Näistä varastoista tulee Maysun Solarin laajan aurinkotuotevalikoiman tärkeimmät jakelukeskukset, mukaan lukien suositut 410W Black Frame-, 410W Silver- ja 410W Double Glass Black Frame -valokennomoduulit. Tämän strategisen laajennuksen tarkoituksena on vastata uusiutuvien energiaratkaisujen kasvavaan kysyntään ja vahvistaa edelleen Maysun Solarin asemaa aurinkoenergiateollisuudessa.

broken image

Täydellisemmät varastointitilat

Leipzigin, Hampurin ja Münchenin uudet varastot sijaitsevat ihanteellisella paikalla, jotta voimme vastata paremmin aurinkoratkaisujen kasvavaan kysyntään Länsi-Euroopassa. Näissä varastoissa on laajat varastotilat, ja ne ovat täysin varustettuja hallinnoimaan tehokkaasti Maysun Solarin tuotevarastoja ja varmistamaan, että asiakkaat saavat riittävästi tuotteita molemmissa paikoissa ja lähialueilla. Uudet varastot toimivat myös teknisen tuen, koulutuksen ja myynnin jälkeisen palvelun keskuksina, mikä vahvistaa entisestään Maysun Solarin asiakaskeskeistä palvelufilosofiaa.


"Olemme iloisia voidessamme avata uudet varastot Leipzigiin, Hampuriin ja Müncheniin, minkä ansiosta voimme tarjota entistä parempaa tukea tärkeille asiakkaillemme näillä alueilla", sanoo Maysun Solarin toimitusjohtaja White. "Paremman varastonhallinnan sekä tehokkaan logistiikan ja kuljetusten ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavia ja tehokkaita aurinkoenergiaratkaisuja heidän uusiutuvan energian tarpeisiinsa."

broken image

Laajempi valikoima toimitustuotteita

"Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme kattavan valikoiman aurinkosähkömoduuleja, ja uudet varastomme Leipzigissa, Hampurissa ja Münchenissä antavat meille mahdollisuuden tarjota entistä laajemman valikoiman korkealaatuisia aurinkopaneeleja", White lisäsi, "ja olemme varmoja, että aurinkosähkömoduulimme ylittävät jatkossakin suorituskyvyn, luotettavuuden ja esteettisyyden". ylittää asiakkaidemme odotukset suorituskyvyn, luotettavuuden ja esteettisyyden osalta." Kahdessa uudessa varastossa on laaja valikoima aurinkosähkömoduuleja, muun muassa suositut 410W:n kokomustat aurinkosähköpaneelit ja 410W:n mustakehyksiset aurinkosähköpaneelit. Nämä korkealaatuiset aurinkosähköpaneelit tunnetaan tehokkuudestaan, kestävyydestään ja esteettisyydestään, ja ne soveltuvat erinomaisesti asuin-, kaupallisiin ja yleishyödyllisiin sovelluksiin.


410W:n täysin mustat aurinkosähköpaneelit tunnetaan tyylikkäästä, täysin mustasta ulkonäöstään, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta esteettisesti tarkkaan harkittuihin asuin- ja kaupallisiin asennuksiin. Nämä moduulit valmistetaan käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja ja kehittyneitä valmistusprosesseja, joilla varmistetaan optimaalinen suorituskyky ja kestävyys myös haastavissa sääolosuhteissa.

broken image

410 W:n Black Frame PV-paneeleissa on musta kehys, joka tarjoaa modernin ja houkuttelevan ulkonäön säilyttäen samalla korkean suorituskyvyn ja kestävyyden. Nämä paneelit on suunniteltu kestämään ankaria ympäristöolosuhteita, joten ne soveltuvat sekä asuin- että kaupallisiin asennuksiin.

broken image

410W:n täysin mustien ja mustakehyksisten aurinkosähköpaneelien lisäksi nämä uudet Maysun Solar -varastot Saksassa tarjoavat myös laajan valikoiman muita aurinkosähköpaneeleita eri teholuokissa, kokoonpanoissa ja ominaisuuksin, kuten inverttereitä, asennusjärjestelmiä ja lisävarusteita, jotta voidaan vastata erilaisiin asiakastarpeisiin ja projektivaatimuksiin alueella ja sen ympäristössä.

Ympäristöystävällisempi laitossuunnittelu

Uudet varastot on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja osoittamaan sitoutumista kestävään kehitykseen. Tilat on suunniteltu ympäristöystävällisin ominaisuuksin, kuten energiatehokkaalla valaistuksella, jätehuollolla ja muilla ympäristötoimenpiteillä, jotka ovat linjassa Maysun Solarin tavoitteen kanssa edistää uusiutuvaa energiaa ja minimoida sen ympäristövaikutukset.

Nämä varastot ovat osa Maysun Solarin jatkuvia pyrkimyksiä laajentaa tuotantokapasiteettiaan, parantaa toiminnan tehokkuutta ja tarjota innovatiivisia ja kestäviä aurinkoenergiaratkaisuja maailmanlaajuisille asiakkailleen.Maysun Solar edistää uusiutuvan energian alan kehitystä alueella ja sen ympäristössä tekemällä yhteistyötä paikallisten kumppanien ja yhteisöjen kanssa kestävien energiaratkaisujen edistämiseksi.

broken image

Maysun Solar, ammattimainen aurinkosähkömoduulivalmistaja, jolla on 15 vuoden kokemus, tarjoaa laajan valikoiman aurinkosähkömoduuleja erilaisiin tarpeisiin. Ne soveltuvat erilaisiin tilanteisiin, kuten parvekkeelle, katolle ja maahan asennettaviin voimaloihin. Jos haluat lisätietoja Maysun Solarista ja sen laajasta valikoimasta aurinkoenergiatuotteita ja -ratkaisuja, käy alla olevasta verkkosivustopainikkeesta tai ota yhteyttä WhatsAppin kautta.