· Alan uutisia

Aurinkokennot, jotka tunnetaan myös nimellä "aurinkosirut" tai "pv-kennot", ovat aurinkosähköä käyttäviä puolijohdearkkeja, jotka käyttävät auringonvaloa suoraan sähkön tuottamiseen. Niin kauan kuin se altistuu valolle, joka täyttää tietyt valaistusvoimakkuusehdot, se voi välittömästi tuottaa jännitteen ja tuottaa virtaa, kun on silmukka. Fysiikassa sitä kutsutaan aurinkosähköiseksi (Photovoltaic, lyhennettynä PV).

Aurinkokennot ovat laitteita, jotka muuttavat valoenergian suoraan sähköenergiaksi valosähköisen vaikutuksen tai valokemiallisen vaikutuksen avulla.  Valosähköisen vaikutuksen avulla toimivat piikiteiset aurinkokennot ovat valtavirtaa, kun taas valokemiallisen vaikutuksen avulla toimivien ohutkalvokennojen käyttöönotto on vielä lapsenkengissä.

Mitä hyötyä aurinkokennoista on? Miten aurinkokennoja käytetään kotona? Miten aurinkokennot tuottavat sähköä? Mitä aurinkokennot voivat muuntaa? Mikä on yhden prosentin puolikennoinen aurinkopaneeli? Kuinka laskea aurinkopaneelit? Mikä on puolikennoinen aurinkopaneeli? Voiko aurinkokennojen valmistukseen käyttää vain metallia? Mikä on 150 watin aurinkopaneelin teho? Voiko aurinkopaneelit käyttää kotiasi? Entä jos haluan käyttää AC -lämmitintä?

1.Aurinkoenergiavarat ovat ehtymättömiä ja ehtymättömiä.

2.Green ja ympäristönsuojelu. Itse aurinkosähköinen sähköntuotanto ei vaadi polttoainetta, ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä eikä saastuta ilmaa. Melua ei synny.

3.Laaja sovellusalue. Aurinkosähköjärjestelmää voidaan käyttää niin kauan kuin se saa valoa, eivätkä maantieteelliset ja korkeuden kaltaiset tekijät rajoita sitä.

4.Ei mekaanisia pyöriviä osia, yksinkertainen käyttö ja huolto, vakaa ja luotettava toiminta. Niin kauan kuin aurinkosähköjärjestelmän sarjalla on aurinko, aurinkopaneelikomponentit tuottavat sähköä. Lisäksi automaattista ohjausnumeroa käytetään nyt, ja manuaalinen käyttö on periaatteessa tarpeetonta.

5. Runsaasti materiaaleja aurinkokennojen tuotantoon: Pii-materiaalien varannot ovat runsaat, ja maankuoren runsaus on hapen jälkeen toiseksi suurin, jopa 26 prosenttia.

6. Kiteisten aurinkokennojen käyttöikä voi olla jopa 20-35 vuotta. Aurinkosähköjärjestelmässä, kunhan suunnittelu on kohtuullista ja valinta on asianmukainen, pv-aurinkokennon käyttöikä voi olla jopa 10 vuotta.

7. Aurinkokennomoduulilla on yksinkertainen rakenne, pieni koko ja kevyt paino, se on kätevä kuljettaa ja asentaa, ja sillä on lyhyt rakennusaika.

8. aurinkoenergiajärjestelmä on helppo yhdistää. Useita aurinkopaneelimoduuleja ja energiavarastointiakku yhdistetään aurinkokennojoukon ja aurinkovarastointijärjestelmän muodostamiseksi; aurinkosuuntaaja ja aurinkosäätimet voidaan myös integroida. Aurinkoenergiajärjestelmä voi olla suuri tai pieni, ja sitä on erittäin helppo laajentaa.

9. Energian talteenottoaika on lyhyt, noin 0,8-3,0 vuotta; energian arvostusvaikutus on ilmeinen, noin 8-30 kertaa.

Mitä hyötyä aurinkokennoista on? Miten aurinkokennoja käytetään kotona? Miten aurinkokennot tuottavat sähköä? Mitä aurinkokennot voivat muuntaa? Mikä on yhden prosentin puolikennoinen aurinkopaneeli? Kuinka laskea aurinkopaneelit? Mikä on puolikennoinen aurinkopaneeli? Voiko aurinkokennojen valmistukseen käyttää vain metallia? Mikä on 150 watin aurinkopaneelin teho? Voiko aurinkopaneelit käyttää kotiasi? Entä jos haluan käyttää AC -lämmitintä?

1.Valosähköinen muuntokurssi on hyvin alhainen, tarvitaan suuri alue ja kustannukset ovat liian korkeat.

2.Ympäristö ja sää vaikuttavat suuresti.

Kuinka paljon sähköä aurinkopaneeli tuottaa? Mistä tietää, kykeneekö aurinkopaneeli absorboimaan enemmän? Miten varastoit aurinkoenergiaa? Miten aurinkopaneelit toimivat? Kuinka tehdä aurinkopaneeleja? Kuinka paljon energiaa aurinkopaneeli tuottaa? Millaista energiaa aurinkopaneeli on? Millaista energiaa aurinkopaneeli on? Millaista energiaa aurinkopaneelit käyttävät?
broken image

Hei, olen Windy Lee. Olen kiinnostunut aurinkoenergiahankkeestanne, haluaisin keskustella korkean hyötysuhteen PV-aurinkopaneeleista.

Maysun Solar perustettiin vuonna 2008.2 tuotantotukikohtaa Arabiemiirikunnissa ja Kiinassa, joiden kapasiteetti on 1 G wattia, 7 toimistoa Saksassa, Italiassa, Puolassa, Unkarissa, Saudi-Arabiassa ja Indonesiassa. Aurinkosähköiset aurinkopaneelit TUV NORD SGS CE-sertifioitu, 12 vuoden laatutakuu.

Whats App: +86 133 8860 2746; Windy@maysunsolar.eu ; Windy@maysunsolar.com.

French: www.mssolarmodules.com

Espanja: www.maysunsolar.es

Puola: www.solarpanels-ms.com

Finnish: www.solarpanelsfi.com

Englanti: www.maysunsolar.com

Indonesian kieli: www.ms-solarpanels.com

Seuraa blogiamme, Facebookia, Linkediniä, päivitämme aurinkoenergiateollisuuden hintatrendiä viikoittain.