Aurinkopiistä on pulaa, PV-moduulien hinnat ovat laajalti hyväksyttyjä

· PV-hinnan-trendi
Aurinkopii

Suurin osa aurinkopiin yritysten toukokuussa tilaukset on allekirjoitettu, jotkut aurinkopiin yritykset kohtaavat tilauksia, jotka ylittävät status quon, materiaalia ei ole saatavilla. Ensi viikolla odotetaan alkavan neuvottelut tilauksista kesäkuulle, jota rajoittaa aurinkopiin pula ja aurinkokiekkojen kysyntä on korkea, lyhyen aikavälin aurinkopiin tarjonta ylittää edelleen kysynnän, aurinkopiin hintojen odotetaan edelleen nousevan hieman ensi viikolla.

Aurinkokiekkojen hinnat

Tällä viikolla M10-aurinkokiekkojen hinta oli noin 1.013 USD/PCS ja G12-aurinkokiekkojen hinta oli noin 1.363 USD/PCS. Tällä viikolla uudet aurinkokiekkojen tilaukset olivat vähäisiä, mikä perustui pääasiassa aikaisempien tilausten toteutukseen; pv-moduulien kysyntä jatkoi kasvuaan, mikä lisäsi myös suurten aurinkokiekkojen kysyntää. Osa M6-koon aurinkokiekkojen tuotantokapasiteettia tehostaa muutosta, M10 aurinkokiekkojen tuotantokapasiteetti on kasvanut, G12 aurinkokiekkojen tarjonta on hieman tiukka; toisaalta piin puutteen rajoittamana, toisaalta sauvan vetämiseen tarkoitettujen upokoiden pulaa ei ole vielä tehokkaasti lievitetty. Jotkut yritykset sanoivat, että tämä vaikuttaa aurinkokiekkojen tuotantoon on vähentynyt, jos tuotantotilanne kesäkuussa ei ole parantunut, ja aurinkokiekkojen kysyntä jatkuu, aurinkokiekkojen hinnat todennäköisesti nousevat edelleen.
Polypiikiekkojen hinnat jatkoivat nousuaan resurssien vähenemisen vuoksi.

 Aurinkokennot

Yksikiteisten M6-aurinkokentojen hinta oli noin 0.169 USD/W, M10-aurinkokennojen noin 0.176 USD/W ja G12-aurinkokennojen noin 0.175 USD/W.
Viimeaikaiset aurinkokenno ja aurinkosähkö moduuli peli on yleensä intensiivistä, aurinkosähkö moduuli yritysten hidastaa osto, hyväksyminen aurinkokennojen hinnat laskevat, aurinkokennojen hinnat eivät ole tarpeeksi voimaa nousta. Jotkut yritykset heijastuivat, että viime aurinkokennojen varasto kasvoi vähitellen, on edelleen normaalin rajoissa, hinta on laskeva, tilauksen tilanne kesäkuussa vähitellen selvä, pelin tulokset näkyvät.

 PV-moduulit

Yksikiteisten 166 mm:n PV-moduulien hinta on noin 0.281 USD/W, yksikiteisten 182 mm:n PV-moduulien hinta on noin 0.285 USD/W ja yksikiteisten 210 mm:n PV-moduulien hinta on noin 0.288 USD/W.

Tämän viikon PV-moduuli tilaustapahtuma ei ole paljon, kustannuspaine vähitellen ilmestyi, alhainen hinta resursseja on ollut erittäin vaikea löytää. 20. toukokuuta Three Gorges Group 2022 PV moduuli keskitetty hankinta tarjouksen avaaminen, PV moduulin keskihinta on 0.293 USD / W edellä. Tällä hetkellä aurinkosähkömoduulien kysyntä on laskenut, hajautetut projektit ovat edelleen kuumia, Kiinassa Zhejiangissa, Xi'anissa ja muissa paikoissa on edelleen paikallisia tukia tukemaan kehitystä; merentakaisilla alueilla, joita Euroopan politiikka tukee, aurinkosähkömoduulien vientihinnat voidaan hyväksyä laajalti, kysyntä on kuuma.


Apumateriaalien lasin hinta ei muutu tällä viikolla, 3.2 mm lasin hinta on noin 4.258 USD/㎡, 2.0 mm lasin hinta on noin 3.362 USD/㎡. Kahden viimeisen viikon lasihintojen nousun jälkeen aurinkosähkömoduulihankinta hidastui merkittävästi, eikä lasin tarjouksissa tapahtunut merkittävää muutosta.

Ensi viikon ennuste

Tämän viikon PV moduuli tilaustapahtuma ei ole paljon, kustannuspaine vähitellen ilmaantunut, edullisia resursseja on ollut erittäin vaikea löytää. Samaan aikaan eurooppalaisen politiikan tuella aurinkosähkömoduulien vientihinnat voidaan hyväksyä laajalti, lämmön kysyntä ei vähene. Tässä tilassa PV-moduuliyrityksillä on tietty kustannuspaine, jos teollisuuden ketjun alkupäässä aurinkopiin ja aurinkokiekkojen hinnat jatkavat nousuaan, PV-moduuliyrityksillä on myös mahdollisuus nostaa aurinkosähkömoduulien hintoja, toivon, että asiakkaat, joilla on aurinkosähköprojekteja mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kustannushäviöiden vähentämiseksi.