166mm PERC 120Cells 360W-380W Aurinkopaneelit Uusimaa

166mm PERC 120Cells 360W-380W Aurinkopaneelit Uusimaa

Teho: 360W 365W 370W 375W 380W
Dimension (L×W×T):1755 × 1038 × 30mm
Järjestelmän enimmäisjännite: 1500V
Pakkaus: 31 kpl / lava, 884 kpl / 40HQ

1. Todistettu tekniikka, joka soveltuu pienen kotijärjestelmän asennukseen monimutkaisessa ympäristössä.
2. Soluteknologian jatkuva parantaminen moduulien kustannusten alentamiseksi.
3. Puolikennoprosessi vähentää tehokkaasti tehon epäsuhtaa varjostuksen jälkeen.
4. Vakaa moduulin laatu suojaa tehokkaasti asiakkaan kannattavuutta.
5. Erinomainen anti-PID-suorituskyky, joka vähentää tehokkaasti tehon heikkenemistä.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Matala rauta ja korkea läpäisevyys päällystetty karkaistu lasi, joka parantaa tehokkaasti moduulin tehoa ja ulkotilojen kestävyyttä tuulta, lunta ja raekuuroja vastaan. Korkea läpäisykyky ja korkea leikkaus EVA-kapselointi parantavat tehokkaasti valonläpäisyä ja absorptiokykyä, ja paino 560 g neliömetriä kohti parantaa tehokkaasti moduulin sidosvoimaa ja jännite-eristyskestävyyttä. 166 * 83 mm: n soluhitsauskoko ja 6 * 20Pcs-järjestely antavat moduulille kompaktin ulkonäön, joten se soveltuu paremmin pienten kotien aurinkosähköjärjestelmien asennukseen.

 

 

2. Alumiiniseosprofiili on suunniteltu lasipinnalla olevalla silikonivuoto-uralla, ja tarkka kehyksen koko yhdistetään täydellisesti lasiin, jotta moduulin vedenpitävyyttä ulkona voidaan tehokkaasti parantaa. Komposiittinen fluori-taustalevy on läpäissyt TUV:n hiekka-, suolasumu- ja ammoniakkitestit, jotta se soveltuu monimutkaisempiin asennusympäristöihin. Kolmiosainen liimattu liitäntärasia on läpäissyt TUV 1500V DC -jännitetestin, ja sen suojaustaso on IP68 turvallisuuden lisäämiseksi. Lisämateriaalit voidaan räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan, jotta asiakkaat saavat enemmän valinnanvaraa. 3.
 

 

 

3. Käytetään 166 mm: n korkean hyötysuhteen PERC-teknologian yksikiteisiä kennoja, joilla on kypsempi tekniikka ja alhaisemmat kustannukset suuressa mittakaavassa. 9 pyöreää 0,35 mm: n halkaisijaltaan tinattua juotosnauhaa, jotka taittavat tehokkaasti valoa ja lisäävät tehoa. Tuotantotekniikan jatkuva parantaminen ja täydellistäminen tekee 166 mm:n moduulista kustannustehokkaan tuotteen markkinoilla, jolloin säästät enemmän kilowattituntikustannuksia.

 

 

4. Moduulit on pakattu pystysuoraan 31 PCS-laatikoihin, joissa on paperinen kulmasuoja moduulien välissä, jotta vältetään törmäykset ja kitka reunojen välillä. Pakkauksen sisä- ja ulkopuolella käytetään 7 muovihihnaa moduulien turvallisuuden varmistamiseksi pitkien meri- ja maakuljetusten aikana. Ulkopuolinen laatikko voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaisesti, mikä antaa asiakkaille enemmän valinnanvaraa.
 

 

5. Alla on 166 mm:n 120 kennon tavanomaisen kokoisten akkukomponenttiemme eritelmälehti, jonka voi ladata milloin tahansa klikkaamalla linkki&au