Alan Käännekohta? Aurinkosähköteollisuuden Ketju On Nyt Hyökyaalto Hinnanalennuksia

· PV-hinnan-trendi

Hiljattain kaksi piijättiläistä, Longi Green Energy ja TCL Central, ottivat johtoaseman hintojen laskemisessa! PV-infolink lainaa polysilicon lasku jopa lähes 1 USD, tämän vaikutuksen, sen tarjous piikiekot, kennot, moduulit on tietty lasku.

broken image

Pii: ensimmäinen lasku kahteen viime vuoteen, hinnat laskevat

Piin hinnat laskivat lopulta hieman tällä viikolla, ja polysilicon valtavirtainen transaktiohinta oli 42,912 dollaria/kg ja monokiteisen tiheän materiaalin 42,201 dollaria/kg, mikä on noin 1,65-2,3 prosentin lasku viime viikosta. Lähellä kuun loppua, markkinat alkoivat neuvotella joulukuun pii tilauksia, viime kiekkojen hinnat laskevat edelleen, pii yritykset neuvottelupaine kasvoi, tällä viikolla on allekirjoitettu pii tilauksen transaktiohinnat ovat laskeneet merkittävästi. Vaikka valtavirran ensimmäisen linjan valmistajien odotetaan alkavan neuvotella ja allekirjoittaa tilauksia ensi viikosta alkaen, tällä viikolla on vielä enemmän tilauksia, mutta toisen linjan tehtaan hintaluokka laajenee edelleen, toivoen, että ilmapiirin lasku on saavuttanut huippunsa. Tällä hetkellä piin hinnat ovat saavuttaneet herkän ajanjakson, kunkin yrityksen tuomio markkinoista ja erilaisista strategioista, on vaikea ennustaa myöhempää piikiekkojen hintakehitystä.

broken image

Piikiekot: valtava tuotantokapasiteetti, hinnat laskevat edelleen

Kiekkojen hinnat jatkoivat laskuaan tällä viikolla: M10-virtatransaktiohinnat olivat 0,922 dollaria sirulta ja G12-virtatransaktiohinnat 1,223 dollaria sirulta, ja ne laskivat vähitellen 3,35-3,7 prosenttiin. Pörssiyhtiöiden ja tutkimusten nykyisten taloudellisten raporttien mukaan vuoden 2022 lopussa piikiekkojen tuotantokapasiteetti ylittää 677GW. mutta CPIA: n tilastojen mukaan vuoden ensimmäisellä puoliskolla polysilicon-tuotannon pitäisi olla tiukassa tasapainossa, piikiekkojen tuotanto vuoden ensimmäisellä puoliskolla 152,8GW, voidaan nähdä, että 677GW piikiekkojen tuotantokapasiteetti on epäilemättä eniten ylimääräinen linkki, hinnanalennus on väistämätön suuntaus. Verrattuna viime kierroksen hintojen, TCL Central tämä hinnanalennus jopa 4,6%, kun taas edellinen Longi Greenin uusi kierros piikiekkojen hinnanalennus jopa 1,6%. Tällä hetkellä pii on pullonkaula aurinkosähköteollisuuden valmistusteollisuudessa, sekä vapauttaa pii kapasiteetin ajaa hintoja alaspäin, lyhyen aikavälin ylitarjonta tilanne jatkuu, pii kiekkojen hinnat on vielä tilaa laskea.

broken image

Akkukennot: hinta laskee, kysyntä heikkenee

Soluteknologiareittien eroista johtuvan kysynnän ja tarjonnan epäsuhdan vuoksi hinnat ovat hieman löystyneet, ja on suhteellisen vaikeaa käydä kauppaa korkeilla hinnoilla, mikä saa erikoistuneet yritykset alaspäin suuntautuvilla markkinoilla aloittamaan odottelun. Tällä viikolla, valtavirran transaktiohinta yksikiteisen M6 solut on noin 0,169 dollaria / W, alas 7,65%; M10 solujen valtavirran transaktiohinta on tasainen; G12 solujen valtavirran transaktiohinta on noin 0,169 dollaria / W, alas 1,17%. Lyhyellä aikavälillä on vielä kiinnitettävä huomiota tuotantoketjun loppupään käynnistystilanteeseen, jos moduuliyritykset leikkaavat käynnistysnopeutta, akun toimitusvajeen tilanne voi muuttua.

broken image

Komponentit: moduulien hinnat vakaat, jatkossa laskusuuntainen suuntaus

Termiinitilausten toteutushinta pysyy 0,272-0,277 Yhdysvaltain dollaria/W, ja tällä hetkellä pääpaino on ennakkotilausten toteuttamisessa. Teollisuusketjun alkupäässä on hiljattain avattu hinnanalennuskanava, mikä voi laskea moduulien hintoja ja edistää edelleen terminaalin asennettua kysyntää, mutta tällä hetkellä asennettu kysyntä on viilentynyt muun muassa geopoliittisten ja työvoimaan liittyvien tekijöiden vuoksi. N-tyypin moduulit ovat vakiintuneet tällä viikolla, ja markkinoilla olevat valtavirran tarjoukset ovat 0,306-0,312 Yhdysvaltain dollaria/W. Piikiekkojen hintojen mukauttamisen myötä kysynnän odotetaan kasvavan tuotantoketjun loppupäässä, mikä edistää tuotantoketjun loppupäässä olevan suorituskyvyn korjaamista ylöspäin. Markkinat olivat tällä viikolla vakaat, ja valtavirran tarjoukset olivat 0,306-0,312 Yhdysvaltain dollaria/W.

broken image

Maysun solar on erikoistunut korkealaatuisten aurinkosähkömoduulien valmistukseen vuodesta 2008, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme.